Beşiktaş'ta Gedson Fernandes seferberliği

Beşiktaş'ta sakatlığı bulunan Gedson Fernandes için seferberlik ilan edildi. Portekizli futbolcunun, cuma günü yapılacak antrenmanı sorunsuz tamamlaması halinde Konyaspor maçı kadrosuna alınması bekleniyor.

Yayınlanma: 29.09.2023 - 09:30
Beşiktaş'ta Gedson Fernandes seferberliği
Abone Ol google-news

Beşiktaş'ın Adana Demir deplasmanındaki şok yenilgisinde orta sahanın hem savunmada hem hücumda ciddi sorunlar yaşadığı gözlendi.

Amir Hadziahmetovic, Salih Uçan ve Alex-Oxlade Chamberlain 3'lüsüyle maça başlayan siyah-beyazlılarda orta hat adeta tel tel dökülürken gözler Gedson Fernandes'i fazlasıyla aradı.

Omuzundan yaşadığı sakatlık nedeniyle Kayserispor maçında da forma giyemeyen başarılı oyuncu iyileşti ama idman eksiği ve sakatlığının nüksetmemesi adına hafta içi mesaisinde kadroya alınmadı.

Tedavisi başarıyla tamamlanan 24 yaşındaki orta saha oyuncusu, perşembe günü yapılan antrenmanda yer aldı. Gedson'un pazar günkü zorlu Konysapor deplasmanına yetiştirilmesi için adeta seferberlik ilan edildi. Portekizli futbolcu için cuma günkü idman kritik görünüyor. Eğer Gedson bu antrenmanı da sorunsuz bir şekilde tamamlarsa, Konyaspor kafilesine dahil edileceği öğrenildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler