Beşiktaş'a büyük şok! Pendikspor evinde gol şov yaptı...

Trendyol Süper Lig'in 21. haftasında Beşiktaş, deplasmanda Pendikspor'a 4-0 mağlup oldu.

Yayınlanma: 20.01.2024 - 18:04
Beşiktaş'a büyük şok! Pendikspor evinde gol şov yaptı...
Abone Ol google-news

Trendyol Süper Lig'in 21. haftasında Ivo Vieira'nın ekibi Pendikspor ile Fernando Santos'un yönetimindeki Beşiktaş karşı karşıya geldi.

Pendik Stadyumu'nda oynanan mücadeleyi ev sahibi Pendikspor 4-0 kazanırken galibiyet golünü 4. dakikada Umut Nayir kaydetti.

Umut Nayir bu golle birlikte Pendikspor formasıyla çıktığı ikinci resmi maçta ikinci golünü atmış oldu. Pendikspor'un diğer golleri 70. dakikada Halil Akbunar, 74. dakikada Mame Thiam ve 82. dakikada Nuno Sequeira'dan geldi.

Öte yandan Beşiktaş'ı 4-0 mağlup eden Pendikspor, Süper Lig tarihinde ilk kez sahasında 4 gol atmış oldu.

Bu sonuçla birlikte 12 Kasım 2023 tarihinde 1-0 kazandığı Samsunspor maçından bu yana ligdeki ilk galibiyetini alan Pendikspor puanını 19'a yükseltirken, Fernando Santos yönetimindeki ilk mağlubiyetini alan Beşiktaş, 35 puanda kaldı. Ligin bir sonraki maç haftasında Beşiktaş evinde Adana Demirspor'u ağırlarken, Pendikspor sahasında Kasımpaşa'yı konuk edecek.

CANLI ANLATIM | PENDİKSPOR 4-0 BEŞİKTAŞ

90' Beşiktaş gole yaklaştı. Sol kanattan savunma arkasına sarkan Umut ortasında arka direkte Ghezzel'ı topla buluşturdu ancak Ghezzal'ın altı pasın içerisinden yaptığı vuruş auta çıktı.

88' Net fırsat kaçtı. Ön alan baskısıyla topu kazanan Ghezzal ceza sahası içindeki Rashica'ya pasını verdi. Rashica şutu savunmaya çarptı ve kornere çıktı.

82' GOL | Nuno Sequeira ile fark dörde çıkıyor. Sol kanatta topla buluşan Nuno Sequeira ceza sahası içindeki Umut'u topla buluşturmak istedi ancak top doğrudan ağlara gitti ve fark dörde çıktı.

74' GOL | Mame Thiam ile fark üçe çıkıyor. Ibrahim Akdağ'ın uzun topunda Zaynutdinov topa vuramadan Halil araya girdi ve ceza sahası içine girdi devamında topu altı pastaki Thiam ile buluşturdu ve Thiam topu ağlara gönderdi.

70' GOL | Pendikspor Halil ile farkı ikiye çıkardı. Alpaslan'ın kullandığı taç atışında Umut Nayir topu arkaya aşırdı ve Halil savunma arkasına sarktı ve ceza sahası içine giren Halil'in yakın köşeye yaptığı vuruş ağlarla buluştu.

69' Beşiktaş golü buldu ancak ofsayt bayrağı havada. Topla birlikte ceza sahasının önüne kadar gelen Gedson, Rebic'e pasını aktardı. Rebic boş durumdaki Muleka'ya topu aktardı ve Muleka topu ağlara gönderdi ancak yardımcı hakem Ofsayt bayrağını kaldırdı.

60' Pendikspor yine net fırsattan yararlanamadı. Sağ kanatta topla buluşan Halil ortasında Thiam'ı topla buluşturdu ancak Thiam'ın vuruşunu kaleci Mert son anda kurtardı.

56' SARI KART | Onur Bulut, Rashica'ya yaptığı faulün ardından sarı kart gördü.

54' Bu sefer de Beşiktaş net fırsattan yararlanamadı. Sağ kanattan topla birlikte hızlı çıkan Rashica ceza sahası içine giren Cenk'i topla buluşturmak istedi ancak Cenk topa ıska geçti.

53' Pendikspor yine net fırsattan yararlanamadı. Sol kanattan topla birlikte gelen Thiam'ın ortasında altı pasın içerisinde topla buluşan Umut'un vuruşu direğin üstünden auta çıktı.

52' Beşiktaş etkili geldi. Ghezzal'ın açtığı ortada ceza sahası dışında topla buluşan Tayfur'un vuruşu direğin yanından auta çıktı.

50' Pendikspor yine etkili geldi. Alpaslan sağ kanattan savunma arkasına sarkan Halil'i topla buluşturdu ancak Halil'in pasında altı pasta topla buluşan Erencan topun üstüne bastı ve top auta çıktı.

49' Pendikspor etkili geldi. Sağ kanattan topla birlikte ceza sahasına giren Umut pasında Erencan'ı topla buluşturdu ancak Erencan'ın pası doğrudan auta çıktı.

48' Beşiktaş gole yaklaştı. Ghezzal'ın kullandığı serbest vuruşta kafa vuruşunu yapan Zaynutdinov'un şutu direğin yanından auta çıktı.

45' Net fırsat kaçtı. Ön alan baskısıyla topu kazanan Fredrik Midtsjö topla birlikte ceza sahasına kadar girdi ve sağ kanattaki Halil'e topu aktardı. Halil'in ortasında boş pozisyonda olan Erencan topu auta yolladı.

36' Tayfur Bingöl sağ kanatta Rashica ile yaptığı verkaç sonrasında son çizgiye indi ve ortasını açmak istedi ancak dengesini kaybetti ve top auta çıktı.

29' Beşiktaş etkili geldi. Sağ kanatta Onur'un pasında ceza sahasına giren Rashica topu Cenk'e çevirdi ancak Cenk şutunu çekemeden savunma topu kornere gönderdi.

23' SARI KART | Beşiktaş'ta Demir Ege, Halil'e yaptığı müdahalenin ardından sarı kart gördü.

20' SARI KART | Umut Nayir, Gedson'a yaptığı müdahalenin ardından sarı kart gördü.

16' Pendikspor sağ kanattan hızlı çıktı. Sağ kanatta savunma arkasına sarkan ve topla buluşan Erencan son çizgiye inip ortasını açmak istedi ancak yardımcı hakem topun auta çıktığını söyledi.

14' Beşiktaş etkili geldi. Ön alan baskısında top kazanan Gedson topla birlikte geldi ve pasında Rashica'yı topla buluşturdu, şık bir çalımla önünü boşaltan Rashica pasını Cenk'e verdi. Cenk'in sert vuruşu savunmaya çarpıp kornere çıktı.

12' Beşiktaş etkili geldi. Sol kanattan topla birlikte gelen Semih ortasını açtı ancak Tayfur topa vuramadan savunma topu kornere yolladı.

9' Gedson sol kanattan topla birlikte geldi ancak savunma arkasına sarkan Cenk'e attığı pası savunma son anda uzaklaştırdı.

5' GOL | Umut Nayir ile Pendikspor öne geçiyor. Sol kanatta Thiam'ın pasında topu önüne alan Umut Nayir şık bir çalımla önünü boşalttı ve ceza sahasının sol kenarından sert bir şutla topu ağlara gönderdi.

1' Zorlu mücadelede ilk düdük geldi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler