Messi, Neymar ve Mbappe ile daha fazla oynamaları gerektiğini söyledi

Lionel Messi, Neymar ve Mbappe ile ne kadar fazla oynarlarsa o kadar iyi olacağını, hep birlikte seviyeyi yükseltmeleri gerektiğini söyledi.

Yayınlanma: 29.09.2021 - 09:30
Messi, Neymar ve Mbappe ile daha fazla oynamaları gerektiğini söyledi
Abone Ol google-news

Manchester City ağlarına PSG forması ile ilk golü atarak takımına galibiyeti getiren Lionel Messi, maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Manchester City gibi zor bir rakibe karşı kazanmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen Messi, Neymar ve Mbappe ile daha fazla birlikte oynayarak daha iyi seviyeye çıkacaklarını belirtti.

Messi'nin galibiyet sevincini anlattığı sözleri şu şekilde, "Brugge ile berabere kaldıktan sonra City maçının önemi daha da yüksek oldu. Gol attığım için çok mutluyum. Son günlerde tek maça çıkabilmiştim, bu da ikincisi oldu. Yavaş yavaş takımıma ve takım arkadaşlarıma uyum sağlamaya çalışıyorum. Önemli olan kazanmaktı ve bugün bunu başardık."

Mbappe ve Neymar ile birlikte daha fazla maça çıkmalarının kendilerine iyi geleceğini belirten Messi, "Kylian ve Neymar'la birlikte ne kadar çok oynarsak o kadar iyi olacak. Hep birlikte büyüyerek seviyemizi yükseltebilmemiz önemli. Bu performansımızı devam ettirmeliyiz." diye konuştu.

Takım içinde düzeltilmesi gereken daha bir çok şey olduğunu belirten Arjantinli yıldız, "Şampiyonlar Ligi'nde geçen sezon final görmüş büyük bir rakibe karşı önemli bir maçı kazanmış olduk. Büyümeye ve bir çok şeyi düzeltmeye devam edeceğiz." diyerek açıklamalarını bitirdi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler