Bursa'da gece kulübünde silahlı kavga; 2 kardeş yaralı
Bursa'da bir gece kulübünde, iki grup arasında silahlı kavga çıktı. Olayda 2 kardeş yaralandı. Polis, 2 kişiyi yaralayan şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

Olay, bugün saat 04.30 sıralarında merkez Nilüfer ilçesi Esentepe mahallesi Sanayi caddesi üzerindeki bir gece kulübünde yaşandı. Eğlenmek için gece kulübüne giden Suat A. (29) ve kardeşi Fırat A. (25) ile yan masadaki grup arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın ardından dışarı çıkan taraflar kavga etmeye başladı.
Bunun üzerine iki grup silahlarını çıkararak birbirine ateş etmeye başladı. Yaşanan çatışmada, Suat A. ve Fırat A. yaralanırken kimliği bilinmeyen şüpheliler olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaralı Suat A.'yı Bursa Şehir Hastanesi'ne, kardeşi Fırat A.'yı Çekirge Devlet Hastanesi'ne kaldırdı.
Tedavi altına alınan yaralılardan Suat A.'nın durumunun ağır olduğu öğrenildi. Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri ise yerde 16 adet mermi kovanı tespit etti. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, şüphelilerin yakalanması için harekete geçti.
Video Haberler
-
Adilcevaz'da Mayıs sonu kar yağışı
-
Çorum'da trafiği kilitledi
-
Evin deposuna giren yılanı itfaiye yakaladı
-
Zehirli türlerinden biri! Tekirdağ kıyılarında görüldü
-
Kan izlerini yok edemeyince ateşe vermiş
-
Trabzon'da dev akvaryumun tabelası
-
İşçilerin ihbarda bulunduğu bahçe söndürüldü
-
Çakmakla oynayan çocuk ,evi yaktı
-
Ataşehir'de 2. kattan atlayıp dehşet saçtı
-
Hurdaya dönen araçtan yaralı olarak kurtuldu
En Çok Okunan Haberler
-
Sedat Peker de devreye girdi
-
Ünlü bankadan korkutan dolar/TL tahmini
-
Merkez için 'izin alamadılar' yorumu
-
Atatürk bir kez daha haklı çıktı
-
Nedir bu TURKEN Foundation?
-
Külünk'ten tehdit paylaşımları!
-
Atatürk Havalimanı’nda işler karıştı
-
Motorine dev zam!
-
'15 Temmuz' iddiası: Peker'in sözlerini doğruladı
-
İktidarın seçim oyunu