Konya'da vahşet: İki kızını öldürdü, 'namus meselesi' dedi!

Konya'nın Meram ilçesinde Suriye uyruklu Yusuf Elhamed, tartıştığı 2 kızını bıçaklayarak öldürdü. Polise teslim olan Suriye uyruklu Yusuf Elhamed (54), ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi. Kevser El Salih (17) ile Merve Elhamed'in (15) cenazeleri ise toprağa verildi.

Yayınlanma: 25.12.2022 - 15:20
Konya'da vahşet: İki kızını öldürdü, 'namus meselesi' dedi!
Abone Ol google-news

Olay, dün saat 12.30 sıralarında Sahibiata Mahallesi Nevruz Sokak'ta meydana geldi. 7 çocuk babası Suriye uyruklu Yusuf Elhamed, kızları Kevser El Salih ve Merve Elhamed ile tartıştı. Yusuf Elhamed, çıkan kavgada 2 kızını öldürüp, polise teslim oldu. Belirtilen adrese giden polis, 2 kardeşin cansız bedeni ile karşılaştı.

Otopsinin ardından 2 kardeşin cenazesi, Şeyh Ulema Yusuf Ağa Camisi'nde kılınan namazın ardından toprağa verildi. Kızlarını "namus meselesi" nedeniyle öldürdüğünü söyleyen Yusuf Elhamed ise ifadesinde; tartışma sırada kendisini kaybettiğini, 2 kızını öldürdüğünü fark edince polise giderek teslim olduğunu söyledi.

Yusuf Elhamed, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Öte yandan evli ve 2 çocuk annesi Kevser El Salih'in eşi Muhammed El Salih'in 'cinsel taciz' suçundan cezaevinde olduğu belirtildi


İlgili Haberler

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler