Sözcü TV'nin yeni Genel Müdürü Alişer Delek'ten ilk açıklama

Sözcü TV'nin kurucularından olan gazeteci Yılmaz Özdil kanaldaki görevinden ayrıldığını açıklamıştı. Sözcü TV'ye Özdil'in ardından Genel Müdür olarak Alişer Delek getirilmişti. Delek, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "2,5 yıldır teknik ve idari kuruluşunda bulunduğum Sözcü Televizyonu'nda Genel Müdür olarak göreve başladım" dedi.

Yayınlanma: 09.03.2023 - 09:48
Sözcü TV'nin yeni Genel Müdürü Alişer Delek'ten ilk açıklama
Abone Ol google-news

Sözcü TV kurucularından gazeteci Yılmaz Özdil, 1 Mart'ta yayın hayatına başlayan Sözcü TV'deki görevinden ayrıldığını açıklamıştı.

Özdil'in ardından Sözcü TV’de dikkat çeken bir atama gerçekleşmişti ve deneyimli televizyoncu Alişer Delek, Sözcü Televizyonu Genel Müdürü olmuştu.

Bu gelişmelerin ardından Sözcü TV'de, Genel Yayın Yönetmeni ve Ana Haber Sunucusu Korcan Karar, Yayın Koordinatörü Mustafa Sağlamer, Haftasonu Ana Haber Sunucusu Ümit Zileli, Kırmızı Beyaz programının moderatörü aynı zamanda 13.00 bülteni sunucusu Tuba Emlek, Gelin Birlikte Bakalım programı sunucusu ve aynı zamanda Genel Yayın Yönetmen Yardımcısı İskender Baydar ve Şef Yönetmen Tankut Gürsel istifa kararı almıştı.

Bugün ise Sözcü TV'nin yeni Genel Müdürü Alişer Delek sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Delek, Twitter hesabından şu açıklamalarda bulundu:

"Günaydın. 2,5 yıldır teknik ve idari kuruluşunda bulunduğum Sözcü Televizyonu'nda Genel Müdür olarak göreve başladım. Sözcü sadece bir medya kuruluşu değil. Memleketin  geleceğine yön verebilecek büyük bir aile. Bu sorumluluk ve yükle yola çıkıyoruz.

"BAYRAĞI YERE DÜŞÜRMEMEK UMUDUYLA"

Biz gazetecilik yapabilelim diye memleketinden uzak yaşamak zorunda kalan Burak Akbay’ın; her manşetiyle karanlığa mum yakan Metin Yılmaz’ın; çaycısından müdürüne onuruyla ekmek kavgası veren Sözcü ailesinin yüzünü kara çıkartmamak, bayrağı yere düşürmemek umuduyla"


İlgili Haberler

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler