Çankırı'da gösterişli karşılama! AKP'li vekillerin referansı ile vekaleten atandı

Abone Ol google-news

Çankırı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevine vekaleten atanan Sadık Ak'ın görev yapacağı binaya girişinde yollarına çiçekler döküldü, konfetiler patlatıldı. AKP Milletvekillerinin referansı ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevine atandığı belirtilen Ak için yapılan gösterişli karşılama tepki topladı.

28 Kasım 2019 Perşembe, 13:49

Çankırı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevine AKP milletvekillerinin referansı ile atanan Sadık Ak'a yapılan karşılama organizasyonu tepki çekti.Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koltuğuna 'vekaleten' atanan Sadık Ak için, önceden planlanmış ve İl Müdürlüğü bünyesinde çalışanların cep telefonuna gönderilen mesajlarla hazırlanan organizasyonda, Ak'ın görev yapacağı binaya girişinde yollarına çiçekler döküldü, konfetiler patlatıldı. İl Müdürlüğü bünyesinde görevli bütün personel, karşılama programında hazır bulunduruldu. Müdürlük binası dışındaki birimlerde çalışan memurlar ise araçlarla organizasyona taşındı.Devlet kurumunun ciddiyetinden uzak karşılama organizasyonunda siyasi miting havası eserken, Ak'ın vekaleten atandığı göreve AKP Çankırı Milletvekillerinin isteğiyle getirildiği öğrenildi. 

FACEBOOK PAYLAŞIMINDA AKP MİLLETVEKİLLERİNİ ETİKETLEDİ

Çankırı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koltuğuna 'vekaleten' oturan Sadık Ak, Facebook hesabından göreve başlamasıyla ilgili yaptığı paylaşımda AKP Çankırı milletvekilleri M. Emin Akbaşoğlu, Salim Çivitcioğlu'nu, AKP İl Başkanı Abdülkadir Çelik ile Merkez İlçe Başkanı Bahri Kılıç'ı ve Spor Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı hemşehrisi Murat Kocakaya'yı da etiketlemeyi unutmadı. 

Diğer yandan, Gençlik Müdürlüğüne ait sosyal medya hesabından merkeze alınan İl Müdürü Ekrem Gerginci’nin kuruma veda niteliğindeki fotoğrafları yayınlanmazken, Sadık Ak’ın göreve başlamasının paylaşılması ise kurumda yaşanan bölünmeyi gözler önüne serdi.Siyasi miting havasına dönüştürülen gösterişli karşılamaya, Çankırılı vatandaşlar ise tepki gösterdi. İşsizlik ve geçim derdinin her geçen gün arttığını hatırlatan vatandaşlar, "Böyle şatafatlı bir karşılama yerine, mütevazı bir program yapılabilirdi." diyerek, yaşanan hadisenin Çankırı'da bütün kurumlarda yaşanan iç hesaplaşmanın ürünü olduğunu belirttiler. 

Kaynak: Yeniçağ