7 kadın "İffet" kurbanı!

Türkiye Kadın Dernekleri Federasyonu Başkanı Canan Güllü, "İffet'teki tecavüz sahnesi yayınlandı, aynı hafta 7 kadın otomobil camına sıkıştırılarak tecavüze uğradığını söyleyip bize başvurdu" dedi.

Yayınlanma: 23.03.2012 - 07:13
Abone Ol google-news

MECLİS’te dizi yapımcılarının konuştuğu komisyona bilgi veren Türkiye Kadın Dernekleri Federasyonu Başkanı Canan Güllü, İffet dizisindeki arabanın ön camına sıkıştırılarak yapılan tecavüz sahnesinin ardından 7 kadının aynı şekilde tecavüz kurbanı olduğunu ifade etti.

Bu kadınların 5’inin telefon açtığını, 2’sinin de elektronik posta gönderdiğini söyleyen Güllü, dizideki tecavüz sahnesinden sonra aynı biçimde tecavüze uğrayanmağdur bir kadınla bizzat kendisinin telefonla konuştuğunu anlattı.

Habertürk'ün haberine göre; Güllü, “Diziyi izlememiştim. O sahnenin varlığından haberim yoktu. Mağdur kadın, “Ben de tecavüze uğradım. İffet’teki tecavüz sahnesindeki gibi. O diziden sonra hemde. Neden bir şey yapmıyorsunuz? Bu tür sahnelerin örnek oluşturmasına engel olmuyorsunuz?’ dedi. O zaman geç kalmıştık ama artık bu tür olayların önüne geçmemiz lazım” diye konuştu. ‘Öyle Bir Geçer Zaman ki’deki şiddet sahnelerini de hatırlatan Güllü, “Dizinin reytinleri artarken, bize de şiddet yüzünden başvuran kadınların sayısı arttı” diye konuştu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler