Ujiri Derozan'dan özür diledi

Toronto Raptors Başkanı Masai Ujiri, takas olmak istememesine rağmen takımdan gönderilen oyuncusu Demar Derozan'dan özür diledi

Yayınlanma: 21.07.2018 - 14:23
Ujiri Derozan'dan özür diledi
Abone Ol google-news

Toronto Raptors ve San Antonio Spurs arasında gerçekleşen takas sonucu Spurs'e takas olan DeMar Derozan, bu takası istemediğini belirtmiş ve takım başkanı Masai Ujiri'nin kendisine "takas olmama garantisi" verdiğini söylemişti. Bu açıklamalar üzerine Ujiri de konuştu. 48 yaşındaki takım sahibinin açıklamaları şöyle: "DeMar ile yaz liginden önce konuştum ve ondan istediklerimi aktardım. Bu konuşmanın detaylarını vermek istemiyorum ama sanırım bu sohbetimiz onun takas olmayacağına kendisini inandırmasına sebep oldu. İşim gereği elimde olan takımla devam edeceğimi varsaymalıyım. Eğer DeMar ile aramızda bir iletişim sorunu olduysa kendisinden özür dilerim."

Aynı takasta Kawhi Leonard da Toronto Raptors'a geçmişti. Bununla ilgili de konuşan Ujiri, "Eğer ligdeki en iyi 5 oyuncudan birini alma şansınız varsa, şartlar ne olursa olsun alırsınız." dedi. Leonard'ın Toronto'da oynamak istemediğine dair spekülasyonlar da takım başkanına hatırlatıldı. Ujiri bu soruya da, "Kawhi bana böyle bir durumdan bahsetmedi. Ben Leonard ve çevresinden bu hissi almadım ve yüz yüze konuştuğumuzda, Toronto'da oynamak istemediğine dair hisleri varsa, bunları açık etmesi için kendisine gerekli şansı vereceğim." şeklinde cevap verdi. 

Kaynak: ESPN


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler