Beylikdüzü Basket özüne döndü

Beylikdüzü, İstanbulspor’la sponsorluk süresi bitince, basketbol branşındaki boşluğu kendi özüne dönerek çözdü.

Yayınlanma: 11.09.2018 - 11:13
Beylikdüzü Basket özüne döndü
Abone Ol google-news

Tüm branşlar dallarında farklı kategorilerde mücadelesini sürdüren Beylikdüzü, çoğunluğu kendi sporcularından oluşan erkek basketbol takımı kurarak 2.ligde mücadele edecek. Beylikdüzü Basketbol İhtisas Kulübü adıyla federasyonu kaydını yaptıran “Beylikdüzü Basket” maçlarını Beylikdüzün’de bulunan Beylikdüzü Spor Kompleksi spor salonunda oynayacak.

Kulüp başkanı Fatih Keleş, “Ben ve kurucu tüm arkadaşlarımın Basketbola olan sevgisi, bizim gibi bu sporu seven gençlere gerekli imkânları sağlayabilmek adına sorumluluk almamız gerektiğini düşündürdü. Beylikdüzü ve çevre ilçelerindeki genç arkadaşlarımın bu sporda doğru eğitimi alabilmeleri ve gelişimlerini en yükseğe çıkartabilmeleri adına bir ihtisas kulübü olan BEYLİKDÜZÜ Basketbol İhtisas kulübünü kurduk. Önümüzdeki sezon TB 2L de İstanbul’u ve Beylikdüzü’nü en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağız”

Kulubün baş antrenörlüğünü Köksal Kezik, yardımcılığını ise Bilginer Batırer’in yaparken, teknik kadronun başında ise Ali Parlak menejar olarak bulunuyor. Türkiye Basketbol Erkekler 2. Ligi B grubunda mücadele edecek olan Kırmızı Laciverliler ilk maçı Muğla’da Fethiye belediyesi ile 10 Kasım 2018’de yapacak.

Öte yandan, kulübün lansmanı ise geçtiğimiz günlerde kulübün kurucuları arasında da bulunan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu tarafından Koray Avcı konseri öncesi gerçekleştirildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler