Emniyet alarmda: 'Yarınki maça taraftar getirmeyin'

Gözler yarınki Banvit-Partizan maçında, Demirel taziye yayımladı, gerginliği kınadı.

Yayınlanma: 24.11.2014 - 10:11
Abone Ol google-news

G.Saray Liv Hospital - Kızılyıldız maçı öncesi bir Sırp taraftarın bıçaklanarak öldürülmesinin ardından gerginlik devam ederken FIBA Avrupa ve Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Turgay Demirel, kavga kurbanı Sırp taraftar Marko Ivkovic’le ilgili, “Ivkovic’in ailesine ve sevdiklerine en derin taziyelerimi sunuyorum” dedi.

TBF’nin internet sitesinde yer alan açıklamasında Demirel, “Kızılyıldız Telekom Başkanı Nebojsa Covic ve dünyanın her yerindeki Kızılyıldız taraftarlarının yanında Sırbistan Basketbol Federasyonu Başkanı Dragan Djilas’a da taziyelerimi gönderiyorum” ifadesini kullandı.

Yaşananların Sırbistan ve Avrupa’daki tüm basketbolseverler için gerçekten üzücü olduğunu aktaran Demirel, “Şiddetin basketbolda kesinlikle yeri yoktur. Hepimiz büyük bir basketbol ailesinin üyeleriyiz. Bu hafta sonu Türkiye Basketbol Ligi’nde oynanacak maçlardan önce Marko Ivkovic’in anısına 1 dakikalık saygı duruşu gerçekleştirilecektir” değerlendirmesini yaptı.

TBF VE EMNİYET ALARMDA: YARIN BANVİT-PARTİZAN MAÇI VAR

Basketbol federasyonu ve emniyet güçleri ise yarın oynanacak Banvit - Partizan ULEB Cup maçının telaşını yaşamaya başladı. Sırp kulübü ile temasa geçilip taraftar getirilmemesini istedi. Bu maç öncesi ise Partizan’ın sahaya siyah bantla çıkacağı öğrenildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon