Galatasaray Komşu'da yenilgiyi erken kabullendi

Galatasaray'ın gardı Komşu'da erken düştü... Panathinaikos karşısında bir ara 25 sayı geri düşen sarı-kırmızılı temsilcimiz, son çeyrekte farkı 6 indirmeyi başarsa da yenilgiden kurtulamadı: 86-77.

Yayınlanma: 30.01.2015 - 23:43
Abone Ol google-news

Turkish Airlines Euroleague TOP16 E Grubu 5. hafta mücadelesinde Galatasaray Liv Hospital, Panathinaikos'a konuk oldu.

Oaka'daki mücadelenin ilk dakikalarında Pana, dış atışlardan sayı üretirken Galatasaray Liv Hospital potaya yönelerek karşı potada sayı aradı. İlerleyen bölümlerde pota altında rahat sayılar bulan ev sahibi takım farkı 8'e kadar çıkarmayı başardı ve ilk çeyrek 19-11 Panathinaikos üstünlüğüyle noktalandı.

İkinci çeyrek Galatasaray adına hiç iyi başlamadı. Temsilcimizin hücumdan eli boş döndüğü bölümde karşı yarı sahaya hızlı geçen ve sayılar üreten Panathinaikos farkı bir anda 17'ye kadar çekti. Periyod sonuna doğru şut yüzdesini yükselten Galatasaray farkı 10'a kadar çekse de tecrübeli Pana, temsilcimizin kendisine yaklaşmasına izin vermedi ve devre 42-27 Yoncalar'ın üstünlüğüyle noktalandı.

Maçın başında temsilcimizin sırtına binen skor farkı ikinci devrede de devam etti. Üzerindeki yükü bir türlü atamayan Galatasaray Liv Hospital, pota altında Batista, dışarda ise DeMarcus Nelson'ı durduramayınca 25 sayılık farkı gördü.

Son on dakikaya 65-49'luk skorla girilirken temsilcimizin çabaları bir nebze farkı eritmekten öteye geçemedi. Ancak farkın Pana'ya verdiği rahatlık, Galatasaray'a yaşattığı erken kabulleniş maçın kaderini değiştirmedi. Panathinaikos, genelini rahat geçirdiği karşılaşmanın son bölümlerinde oyunu rolantiye aldı ve sarı-kırmızılı temsilcimiz farkı bir ara 6'ya kadar çekmeyi başardı. Oaka'daki seyircileri kısa süreli bir şüphe sarsa da Pana hata yapmadı ve Galatasaray'ı 86-77 mağlup ederek 5. maçında 3. galibiyetini elde etti. Galatasaray ise 2 galibiyette kaldı.

6 oyuncusu çift hanelere ulaşana Pana'da Blums 16, Diamantidis 14 sayı üretirken temsilcimizde Micov 16, Kerem 14 sayıyla oynadı.

Galatasaray Liv Hospital gelecek hafta İstanbul'da  Maccabi Electra'yı ağırlayacak.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler