Avrupa derbisi Fenerbahçe'nin

Kadınlar Euroleague grup maçlarının son haftasında Fenerbahçe, Galatasaray'ı deplasman 71-60 yendi.

Yayınlanma: 10.02.2016 - 18:26
Abone Ol google-news

FIBA Kadınlar Euroleague A Grubu’nda Fenerbahçe, Galatasaray’ı Abdi İpekçi’de 71-60 yenerek 12. galibiyeti ile grubu zirvede bitirdi.

Galatasaray ise 9 galibiyette kalırken grubu 4. sırada tamamladı. Sarı Kırmızılılar bir üst turda UMMC Ekaterinburg ile eşleşti.

Maça iyi başlayan taraf Fenerbahçe olurken ilk periyodu sarı lacivertliler 27-18 önde kapattı. Galatasaray savunmasını daha sert hale getirerek Fenerbahçe’ye 8 sayı şansı verdi ve fark azaldı. Fenerbahçe soyunma odasına 35-30 önde gitti.

İçeriden Lavender’i iyi kullanarak skor bulan Fenerbahçe skorda önde kalırken Galatasaray periyodun son bölümünde skor bulmakta zorlandı. Son bölüme Fenerbahçe 52-47 önde girdi.

Son periyotta Fenerbahçe’de Coleman sorumluluk alan isim olurken Galatasaray’ın 3 uzunlu 5'ine karşı Quigley de potaya giderek skor buldu. Bitime 3 dakika kala Fenerbahçe Birsel’in üçlüğü ile 67-58 öne geçerken Sarı Lacivertliler alan savunmasıyla rakibini durdurdu. Fenerbahçe farkı 13 sayına kadar çıkarıp maçı da 71-60 kazandı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler