İSTANBUL’DA KÖY YAŞAMI

Şile İstanbul’un yanı başında, bir yüzü Karadeniz’e bir yüzü ormanlara dönük yemyeşil bir doğa cenneti. Kilometrelerce uzunlukta doğal plajlar, akarsular ve ormanlardan oluşan İstanbul’un en büyük ilçelerinden bir tanesi.

Yayınlanma: 18.05.2017 - 11:13
Abone Ol google-news

İstanbul’un diğer ilçelerine göre konut fiyatlarının hala çok uygun olduğu Şile, bir yandan doğal yaşam sürmek isterken, diğer yandan İstanbul’daki işine yarım saatte ulaşmak isteyenlerin tercihi. Şile yakın zaman sonra yerli ve yabancı yatırımcıların gözde ilçelerinden birisi olacak.
 
Sabiha Gökçen uluslararası havaalanına yakınlığı, yapımı devam eden kuzey otoyolları ile üçüncü havaalanına direkt ulaşım, üçüncü köprü ve bağlantı yollarının açılması, yeni yapılan yol ile Ağva ile arasının 15 dakikaya iniyor olması ve bölgeye üniversite, hastane, marina gibi birçok yatırım yapılıyor olması önümüzdeki dönemde Şile’yi daha cazip hale getirecek.
 
Şile’nin Butik Projesi ForestVille
 
Şile’nin merkezine sadece 3 km uzaklıkta doğa ile iç içe yeni bir proje hayata geçiyor. ForestVille Şile, etrafı ormanlarla kaplı Meşrutiyet mahallesinde 2 katlı binalarda 20 adet 2+1 villa-evden oluşan butik bir site. Projeye ulaşım oldukça kolay. Şile’ye girmeden hemen önce, ana yola yakın ve ormanlar içerisindeki proje Işık Üniversitesine 1 km, yeni yapılacak Şile devlet hastanesine 300 mt ve 3 kilometrelik kum sahiliyle Şile’nin en güzel plajlarından birisi olan Kumbaba Plajına sadece 1.500 mt uzaklıkta.
 
Projede her evin bahçeye açılan bir kapısı, evleri birbirine bağlayan ahşap yürüme yolları ve abartıdan uzak sade ve konforlu bir yaşam var. ForestVille Şile, şehir hayatından çok uzaklaşmadan doğa ile baş başa bir yaşam vadediyor.
 
Stüdyo Daire Fiyatına 2 Odalı Villa-Ev
 
ForestVille Şile projesinde 2 odalı villa-evlerin lansman fiyatları 249.000 Tl’den başlıyor ve kişiye özel ödeme planları uygulanıyor. Evlerin hem önde hem de arkada yer alan terasları, orman içindeki konumu ve bahçeye açılan kapıları ile Studyo daire fiyatına müstakil ev konforu sunuyor. Projede ayrıca %40 ön ödeme ve vade farksız 24 ay taksit imkanı da var.
 
1 Yılda Teslim
 
Homar Yapı’nın hayata geçirdiği ve Mayıs ayı sonuna kadar %15 lansman indiriminin devam edeceği projede teslimler 1 yıl gibi kısa bir sürede yapılacak. Bölgede bitmiş projelerin satış fiyatları ile karşılaştırıldığında, ForestVille Şile projesi yatırımcısına bir yıl içerisinde yaklaşık %50 kazanç vadediyor.
 
Şile’de Yaşayanlara Her Gün Tatil
 
ForestVille Şile’den ev alacaklar için Şile çevresinde gezilecek birbirinden güzel yerler var. Ünlü nehri ve harika mimarileri ile nehir etrafında dizilmiş evleriyle bir butik oteller merkezi olan Ağva, Şile’ye 15 dk mesafede. Pek bilinmeyen ama İstanbul’un saklı cennetlerinden olan Saklıgöl’e ise Şile merkezden 15 dk’da ulaşılabiliyor.
 
ForestVille Şile hem yazlık bir ev hem de yıl boyu yaşayabilecek huzurlu bir ortam sunuyor. Şile’de yaşayanlar ister haftasonlarını ve tatillerini Şile’de geçirerek denizin ve doğanın tadını çıkartacak, ister Şile otobanından işlerine yaklaşık yarım saatte gidip gelerek akşamları yine aynı cennete dönmenin keyfini yaşayacaklar.
Ayrıntılı Bilgi İçin; www.forestvillesile.com


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler