Aydınlar, Urla'nın geleceği için toplanıyor

Urla Belediyesi, Urla'nın önümüzdeki 5 yıllık dönemdeki vizyonunun şekillenmesi amacıyla Urla Belediyesi Eski Tamirhane Binası'nda 2 günlük bir 'Arama Konferansı' düzenliyor. Toplantıya akademisyenlerden gazetecilere, sanatçılardan yerel yönetimlere kadar yaklaşık 200 davetli isim katılacak

Yayınlanma: 19.08.2019 - 18:02
Abone Ol google-news

İzmir'in incisi Urla'nın her geçen gün daha fazla ilgi görmesi, ilçenin yeni bir gelecek vizyonunu hazırlamasına neden oldu. Urla Belediyesi, Urla'nın geleceği ile ilgili kısa-orta ve uzun vadeli projeleri "Arama Konferansı" ile bir kez daha ele alıp güncelleyecek.

Urla'nın geleceği masaya yatırılacak

Urla'nın geleceğine yönelik ilk kez Arama Konferansı düzenleyeceklerini söyleyen Urla Belediye Başkanı Burak Oğuz, "Tarihi Tamirhane Binası'nda 21 ve 22 Ağustos tarihlerinde yapılacak toplantıya akademisyenlerden gazetecilere, sanatçılardan yerel yönetimlere kadar yaklaşık 200 davetli isim katılacak. Bu isimler ile ilçemizin geleceğini şekillendirmeyi amaçlıyoruz. Konferansın sonunda öncelikli olarak atılması gereken adımların yanı sıra orta ve uzun vadeli çalışmaların da neler olması gerektiğine karar verilecek." dedi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler