"CV'nize geçecek KADIKÖY galibiyeti"

Fenerbahçe'de gözler Galatasaray derbisine çevrilirken, teknik direktör Ersun Yanal'ın "Hayatın kendisi" tanımını yaptığı belirtildi.

Yayınlanma: 19.02.2020 - 09:41
Abone Ol google-news

Fenerbahçe'de gözler Galatasaray derbisine çevrilirken, teknik direktör Ersun Yanal'ın  "Hayatın kendisi" tanımını yaptığı belirtildi.

Ligdeki konumlarının bu karşılaşmaya en ufak etkisinin olmayacağını söyleyen Yanal, "Formamazın ağırlığını bilin" ifadelerini kullandı..
Sosyal medyaya yansıyan haberlere göre Ersun Yanal,  futbolculara ise derbiyle ilgili şu sözleri söyledi : "Bu derbiyi kazanmak her oyuncunun CV'sinde önemli yer tutar. Yüzyılı aşkın bir rekabetten bahsediyoruz. Dünyada bunun çok örneği yok. Her iki tarafın da en yukarıyı hedeflediği maçlar dünyada bile sayılıdır. 20 yıl önce gol atmış, asist yapmış, iyi performans göstermiş oyuncular hala hatırlanıyor. Tarihin bir parçası olacaksınız. Pazar akşamı bu bilinçle sahada olun. Kendinizi mental olarak buna göre hazırlayın. Fenerbahçe'nin bu maçı kazanması gerekiyor. Kadıköy'deki yenilmezlik serisini galibiyetle sürdüreceğiz. Taraftarımız hep arkamızda. Biz iyi bir takımız. Galatasaray'ı yenerek bunu bir kez daha gösterelim.”


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler