Kaya Çilingiroğlu istifa etti

Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Kaya Çilingiroğlu, görevinden istifa etme kararı aldı.

Yayınlanma: 29.01.2015 - 13:35
Abone Ol google-news

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu’nda birkaç ay önce yapılan Genel Kurul’da ibra edilmeyen yönetim, seçime gitmek yerine mahkeme kararıyla ibra kararını bozdururken, ödenek sıkıntısı gerekçesiyle tüm branşlardaki faaliyetlerini süresiz olarak durdurma kararı alması şaşkınlık yarattı. Bu olayın ardından bir flaş gelişme de Yönetim Kurulu’nda yaşandı.

Yönetim Kurulu üyesi iş adamı Kaya Çilingiroğlu, ani bir kararla görevinden istifa etti. İstifası hakkında AMK Spor'a konuşan Çilingiroğlu, "Federasyon Başkanı’nın yurt dışında tekerlekli sandalye satan bir firmanın Türkiye distribütörlüğünü yaptığını bilmiyordum. Bunu birkaç gün önce öğrendim. Hemen de istifa kararı aldım. Bu tarz konularla adımın yan yana gelmesi beni rahatsız eder. Ben zaten bu işe Yavuz Kocaömer’in ricasıyla girdim, toplasanız gittiğim Yönetim Kurulu toplantısı sayısı da 3-4 falandır" dedi.

TARTIŞMA YOK!

Ayrılıma sürecinde Federasyon Başkanı Demirhan Şerefhan ile tartışma yaşadığı dedikodularını yalanlayan Çilingiroğlu, "Tartışma ve kavga gibi bir durum olmadı. Kararımı bildirdim ve istifa ettim. Herhangi bir sorun yaşanmadı" açıklamasını yaptı.

Federasyon’un yönetim kurulunda Galatasaray’ın eski kulüp direktörü Sinan Kalpakçıoğlu ve spor yazarı Osman Tanburacı da yer alıyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler