İmamlara uzaktan kumandalı çocuk eğitimi

Diyanet’in Kuran öğreticilerine videolarla çocuk gelişimi sertifikası verilecek.

Yayınlanma: 29.01.2019 - 21:45
Abone Ol google-news

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) okul öncesi eğitimi zorunlu hale getirme planı yaparken üniversiteler, imamlar ve özel kreşlerde görevli personeller için sertifika programları başlattı. Selçuk Üniversitesi “Okul öncesi Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Sertifika Programı” adı altında, uzaktan eğitim modeli ile videolarla özel kreşlerde görevli personeller ve Diyanet’in 4-6 yaş grubu Kuran kursu öğreticilerine sertifika verilecek.

Diyanet personeli için daha önce de manevi rehberlik sertifika programı başlatan Selçuk Üniversitesi eğitimi “Bu sertifika programı herhangi bir iş garantisi vermez. Kişisel gelişim için hazırlanmıştır” notu ile duyurdu.

340 TL

Uzaktan, bilgisayar başında hazırlanan video ve içeriklerin izlenerek verilecek eğitimin de üç ay süreceği ve toplam 380 saat ders işleneceği aktarıldı. Katılımcılara farklı konularda uygulamalı (etkinlik) ödevleri verileceği, ödevlerin sistem üzerinden gönderileceği ve ödevlerin eğitim danışmanları tarafından tek tek kontrol edileceği belirtildi. Sertifikayı almak isteyen katılımcılar için ücret ise 340 TL olarak belirlendi


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon