Diploma yetmez, yetenekleri de gelişsin

19 yaşında yaşamını yitiren Dila Kurt'un ailesinin bağışladığı Üsükadar Kısıklı'daki Çağdaş Yaşam Dila Kurt Eğitimevi'nde, hem Dila'nın doğum günü hem de eğitimevinin 8. yaşı kutlandı.

Yayınlanma: 04.02.2019 - 15:29
Abone Ol google-news

ÇYDD Başkanı Prof. Çelikel, diplomaların yetersiz kaldığını, çocukların başka yetenekler de kazanması gerektiğini belirtti. Dila Kurt Eğitimevi'nde 800 çocuk 450 yetişkin eğitim aldı.

Dila'nın evinde çocuklar çok mutlu

Çağdaş Yaşam Dila Kurt Eğitimevi'nde, 8 yılda 120 gönüllü eğitimcinin desteğiyle 7-17 yaş aralığında yaklaşık 800 çocuk ve 450 yetişkine ulaşıldı. 19 yaşında yaşamını yitiren Dila Kurt'un ailesi tarafından bağışlanan Üsküdar Kısıklı'daki binada, hem Dila'nın doğum günü hem de eğitimevinin 8. yaşı kutlandı. ÇYDD Genel Başkanı Prof. Dr. Aysel Çelikel, etkinlikte yaptığı konuşmada, okullarda alınan diplomaların yetersiz olduğunu belirterek, "Çocukların başka yetenekler, özellikler de kazanması lazım. Bunu da eğitimevlerimiz sağlıyor. 26 eğitimevimizde annelerin, çocukların ihtiyaçları neyse onu veriyoruz" dedi. Programda daha sonra ritim, bale, tiyatro, piyano dinleti, modern dans ve gitar grubu gösterileri izlendi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler