Oğuzkaan Koleji 3 Şampiyon Çıkardı

2015 TEOG sonuçlarına göre, TEOG başarılarına bir yenisini daha ekleyen, eğitimin 23 yıllık tecrübesi Oğuzkaan Koleji’nin, TEOG 1'de 7 öğrencisi, TEOG 2'de 4 öğrencisi tüm soruları doğru yanıtladı. Her iki sınavdaki soruların tamamını doğru cevaplayan 3 öğrencisi ise Türkiye şampiyonu oldu.

Yayınlanma: 15.07.2015 - 10:06
Abone Ol google-news

Bu yıl 8. sınıflardan 91 mezun veren Oğuzkaan Koleji’nin, TEOG 1 ve TEOG 2’de 6 dersten toplam 240 sorunun tamamını doğru yanıtlayan 3 öğrencisi Tunç Onar, Defne Güzey ve Ege Kutlubaş TEOG Türkiye birinciliğine isimlerini yazdırdı.
 
TEOG’daki yüksek başarı istatistikleriyle de dikkat çeken Oğuzkaan Koleji, bu yıl da bu geleneğini bozmadı. 8. sınıflardan mezun olan 91 öğrencisi üzerinden, 3 Türkiye şampiyonunun yanı sıra, her iki sınavda da 1 yanlışı olan 17 öğrenci, 2 yanlışı olan 13 öğrenci, 3 yanlışı olan 18 öğrencisiyle TEOG’da yine yüksek başarı oranlarına imza attı.

Oğuzkaan Koleji Yönetim Kurulu Üyesi ve Eğitim Uzmanı Hatice Yılmaz, ‘ Bu yıl 91 öğrencimizi yüksek TEOG puanları ile mezun ettik. İki TEOG’ta da soruların tamamını yapan 3 Türkiye şampiyonumuz var. Çok gururluyuz. Tüm öğrencilerimizi, velilerimizi ve emeği geçen tüm öğretmenlerimizi kutluyorum. Bu sonuçlarda herkesin emeği büyük, başarı asla tesadüf değildir.’ dedi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler