Renault'dan 'üretimi durdurma' haberlerine açıklama

Oyak Renault Genel Müdürü Antoine Aoun, "Dünyanın yaklaşık 70 ülkesine ihracat yapan şirketimizde tüm modellerimizde üretimimiz, yaptığımız planlamalar doğrultusunda üç vardiya olarak devam ediyor. Şu anda Oyak Renault fabrikalarında üretime ara verilmesi gibi bir konu gündemimizde bulunmuyor" dedi.

Yayınlanma: 28.09.2018 - 19:16
Abone Ol google-news

 <haber-dikey:1096157>

Renault işçilerine 4-12 vardiyasında cumartesi günleri 4 hafta boyunca üretim olmayacağının bildirildiği aktarılmıştı.

Renault'tan konuya ilişkin yapılan açıklamada fabrikalarda üretime ara verilmesi gibi bir konunun gündemde olmadığı ifade edildi.

"Üretim üç vardiya olarak devam ediyor"

Oyak Renault Genel Müdürü Antoine Aoun konuyla ilgili şunları kaydetti:

“Oyak Renault olarak, iç ve dış piyasada oluşan müşteri talebine göre siz değerli tedarikçilerimizin de desteğiyle üretim planlamamızı oluşturuyoruz. Dünyanın yaklaşık 70 ülkesine ihracat yapan şirketimizde tüm modellerimizde üretimimiz, yaptığımız planlamalar doğrultusunda üç vardiya olarak devam ediyor. Şu anda Oyak Renault fabrikalarında üretime ara verilmesi gibi bir konu gündemimizde bulunmuyor.

Geçen günlerde Oyak Grubu ve Renault arasında gerçekleşen anlaşma ile bir kez daha gördük ki Renault Grubu Türkiye’ye güveniyor ve tüm yatırım planlarını bu güven üzerine oluşturuyor. Dolayısıyla, Oyak Renault bugüne kadar olduğu gibi önümüzdeki dönemde, orta ve uzun vadeli olarak yatırımlarına devam edecek, Türkiye’de daha fazla istihdam yaratacak ve Türkiye’nin ihracatını artıracak yeni otomobil ve motor projelerinin gerçekleşmesi için çalışmalarını sürdürecektir.”

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon