Pamela Anderson, Macron'u gölgede bıraktı

Fransa-Belçika maçı için St. Petersburg'a giden Pamela Anderson, Macron'u gölgede bıraktı

Yayınlanma: 13.07.2018 - 13:50
Abone Ol google-news

St. Petersburg'da oynanan Fransa-Belçika maçını tribünden izleyen Fransız milli oyuncu Adil Rami'nin partneri ABD'li ünlü model Pamela Anderson, bu önemli maç için St. Petersburg Arena Stadyum'una giden Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'u gölgede bıraktı.

51 yaşındaki model, Rusya'nın ev sahipliğindeki 2018 Dünya Kupası'nda ilk finalisti belirleyen Fransa-Belçika maçını izlemek için futbolcuların eşleri ve partnerleri için tahsis edilen özel uçakla St. Petersburg'a gitti.

Tribünden tezahürat yapan, öpücükler gönderen ve Fransız futbolcuları alkışlayan Pamela Anderson, taraftarların ilgi odağı oldu.

Pamela Anderson, maç sabahı kurucusu olduğu vakfın Instagram hesabından Andrey Tarkovskiy imzalı bir filmden bir kesit ve Rusça mesaj paylaştı.

Ünlü model, "Günaydın St. Petersburg! Dünya Kupası'nda Fransa'yı beni buraya çekmek için dağları hareket ettiren aşkımı desteklemek üzere burada bulunmaktan memnunuz. Kendimi küçük bir kız gibi hissediyorum" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Macron, maçı Belçika Kralı Philippe ve Kraliçe Mathilde ile birlikte izledi.

Belçika'yı 1-0 yenerek finale adını yazdıran ilk takım olan Fransa'nın 14 Temmuz'da oynanacak final maçındaki rakibi bu akşamki Hırvatistan-İngiltere maçıyla belli olacak.



Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler