Mina transferi çıkmaza girdi

Galastaray teknik direktörü, Fatih Terim'in de ''İlgileniyoruz'' dediği Yerry Mina, İngiltere Premier League yolunda.

Yayınlanma: 15.07.2018 - 13:27
Mina transferi çıkmaza girdi
Abone Ol google-news

Galatasaray'ın Katalan devi Barcelona'da forma giyen defans oyuncusu Yerry Mina için bu kez İngilizler devrede. 

İngiliz basınına göre Yerry Mina ile İngiltere'den West Ham, Leicester ve Everton yakından ilgileniyor. Katalan ekibi oyuncuyu kiralık olarak göndermeye sıcak bakmazken, İngiliz kulüpleri birbirleriyle kıyasıya mücadele içerisindeler. İngilizler, Kolombiyalı defans için yaklaşık 20 milyon Avro fiyat biçildiği iddia edildi. Mina için yüksek rakamların konuşulması finansal fair play yüzünden Sarı-Kırmızılıların elini kolunu bağlamış durumda.

İspanyol basınına göre Barcelona, Mina'yı ABD kampına götürse bile daha iyi bir teklif gelmezse bu üç İngiliz ekibinden birine satacak.

Fatih Terim ne demişti?

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Dünya Kupası’nda Kolombiya Milli Takımı’nda gösterdiği performansla beğeni toplayan Yerry Mina ile ilgilendiklerini Galatasaray İnstagram TV'ye açıklamalar yapmıştı.

Deneyimli teknik adam Mina için, “Dünya Kupası’nda beğendiğim oyunculardan bir tanesi stoper Yerry Mina. Açıkçası, onunla ilgilendiğimiz de doğrudur. Oynamıyordu genel olarak, yedekti. Kolombiya’da ilk maç oynamadı, yedekti. Hatalı goller yeyince ilk maçta değiştirdiler." sözlerini kullanmıştı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler