Kritik 12 gün

7 Ağustos’ta Şampiyonlar Ligi ön eleme maçı oynayacak Sarı - Lacivertliler, 2 Ağustos’a kadar UEFA’ya oyuncu listesi vermek zorunda.

Yayınlanma: 21.07.2018 - 06:20
Kritik 12 gün
Abone Ol google-news

Fenerbahçe’de büyük endişe hakim. 7 Ağustos’ta Şampiyonlar Ligi ön eleme maçı oynayacak Sarı - Lacivertliler, 2 Ağustos’a kadar UEFA’ya oyuncu listesi vermek zorunda. Görünürde flaş isim hâlâ yok. Sadece üç genç kadroya katıldı. Transfer görüşmeleri yapılmıyor değil. Fakat geçmiş yönetimin bıraktığı borç yükü ister istemez Başkan Ali Koç ve ekibinin elini kolunu bağlıyor. Rahat nefes alınması için en kısa yoldan futbolcu satışı şart. Bir taraftan da zaman daralıyor. Kalan 12 gün içinde neler olur bilemeyiz. Kombineler rekor yaptı. Hâlâ kulübün önünde bir umut kombine almak için bekleyenler var. 

Eşler sorun yaratıyor

Fenerbahçe, Jack Wilshere’ı İstanbul’a getirmiş ve yapılan görüşmede anlaşma sağlanmıştı. Ancak İngiliz futbolcunun ailesi, Londra’dan ayrılmak istemeyince transfer suya düşmüş ve Wilshere, West Ham’a imza atmıştı. Sportif Direktör Comolli, sonrasında Yannick Bolasie’nin kiralanması için Everton’la görüştü el sıkıştı. Ancak sorun çıktı. İngiliz basını, Bolasie’nin Fenerbahçe’ye ‘evet’ demesine rağmen eşi Kelsey’i ikna edemediğini yazdı. Kelsey’nin, oğulları Kaidy’nin eğitiminin aksamaması için İngiltere dışına gitmek istemediği belirtildi. Bakalım ne olacak? 

Rakip Feyenoord

Sezonu İstanbul’da açan ve ilk hazırlık maçını İstanbulspor’la oynayan Fenerbahçe, rakibiyle 1-1 berabere kalmıştı. İsviçre’de 10-18 Temmuz tarihlerinde gerçekleştirdiği kampta 2. Lig ekibi Lozan’la oynadığı maçı 2-1 kaybeden Sarı - Lacivertliler, İngiltere Premier Lig ekibi Fulham’ı ise 3-0’la geçti. Fenerbahçe, yeni sezon öncesi dördüncü hazırlık maçını bugün saat 21.00’de Feyenoord’la oynayacak. Phillip Cocu yeni transferler Berke Özer, Barış Alıcı ve Ferdi Kadıoğlu, Ülker Stadı’nda Sarı - Lacivertli takımla ilk kez boy gösterecek. Fenerbahçe’nin eski futbolcusu Robin van Persie, ayrılığından sonra ilk kez Sarı - Lacivertli takıma karşı mücadele edecek. 

Koç bilgi verecek

Başkan Ali Koç, 24 Temmuz Salı günü 21.00’de Fenerbahçe TV ekranlarında yayımlanacak programda transferler ve mali tablo hakkında kulübün yol haritasını anlatacak.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler