Klose veliahtını işaret etti

Dünya Kupaları tarihinin en çok gol atan oyuncusu olan Miroslav Klose, rekorunu Fransa'nın genç yıldızı Mbappe'nin kırabileceğini söyledi.

Yayınlanma: 22.07.2018 - 13:50
Klose veliahtını işaret etti
Abone Ol google-news

Almanya'nın efsane santraforu Miroslav Klose, Dünya Kupaları tarihinin en çok gol atan ismi olarak, rekorunu kırma ihtimali en yüksek oyuncunun Kylian Mbappe olduğunu söyledi. Klose, ilk Dünya Kupası'na 24 yaşındayken, 2002 yılında katılmış ve bu turnuvada 5 gol atmıştı. Alman oyuncu daha sonra 3 Dünya Kupası'nda daha mücadele etti ve toplam gol sayısını 16'ya çıkararak bu alanda tarihin en iyisi oldu. 2018 Rusya'da 3 golle mücadele eden Mbappe ise henüz 19 yaşında. 

Klose, sözlerine şöyle devam etti: "Rusya'da geçirdiği 5 hafta, ona uluslararası futbola dair bir bakış açısı kazandırdı. Teknik olarak çok yetenekli ve aynı zamanda yaşına göre son derece soğukkanlı. Yaşını baz alacak olursak, 4 Dünya Kupası'na daha gitmesi muhtemel gözüküyor. Bu durumda rekorumu kırması için fırsatı var. Tabii bunun için Fransa'nın turnuvalarda rekabetçi olması gerekiyor."

Kaynak: SOFOOT


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler