Andre Ayew Fenerbahçe yolunda

İngiltere Championship ekiplerinden Swansea forması giyen Andre Ayew, İngiliz ekibinin kampından ayrıldı. Yıldız oyuncu, Fenerbahçe'nin de gündeminde.

Yayınlanma: 25.07.2018 - 21:36
Andre Ayew Fenerbahçe yolunda
Abone Ol google-news

Gana'lı yıldız futbolcu Andre Ayew, İngiltere Championship Lig ekiplerinden Swansea City'nin kampından ayrıldı. Birçok takımla adı anılan ve Fenerbahçe'nin de transfer listesinde olan 28 yaşındaki futbolcu, önümüzdeki Swansea'de oynamak istemediğini belirtti. Almanya ve Avusturya'da yapılan kampta takımla birlikte çalışan golcü oyuncu, Fenerbahçe ile görüşmek için bugün takımın kampından ayrıldı. Geçtiğimiz sezon devre arasında West Ham United'tan 18 milyon Pound karşılığında Swansea'ye transfer olan Ayew, takımın küme düşmesinin ardından ayrılmak istediğini açıklamıştı. 

Swansea City’nin Ayew’e Fenerbahçe ile transfer görüşmesine izin vermesinin ardından Koç Grubu’na ait uçak Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan ayrıldı. Ali Koç’a ait TC-KMR kuyruk tescilli uçak Ayew’i almak için Avusturya’nın Innsbruck Havalimanı’na gitti. Sarı-lacivertlilerin Ayew’i yarın sağlık kontrolünden geçirmesi ve en yakın zamanda resmi sözleşmeyi imzalatması bekleniyor.

Fenerbahçe'den imalı paylaşım

Ayew haberlerinin çıkmasının ardından Sarı-Lacivertlilerin resmi Twitter hesabından göz kırpma ifadesi paylaşıldı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler