Gomis'ten Ayew'e mesaj

Galatasaray'lı Bafetimbi Gomis sosyal medya hesabından, Fenerbahçe'nin Swansea'den kiraladığı yeni transfer Andre Ayew'e hoşgeldin mesajı yayımladı. Ayew'den Gomis'e cevap gecikmedi.

Yayınlanma: 26.07.2018 - 15:29
Gomis'ten Ayew'e mesaj
Abone Ol google-news

Galatasaray'dan ayrılacağına dair iddialar olan ve geçtiğimiz sezonu 28 golle gol kralı olarak kapatan Bafetimbi Gomis, Fenerbahçe'nin yeni transferi Andre Ayew'e 'hoşgeldin' mesajı paylaştı.

Sakatlığından ötürü Sarı-Kırmızılıların Sakaryaspor'u 3-0 geçtiği maçta forma giyemeyen 33 yaşındaki golcü oyuncu, bir dönem Marsilya ve Swansea City'de birlikte forma giydiği Ganalı futbolcuya Twitter hesabından ''Dünyanın en güzel ülkelerinden birine hoşgeldin. Yanlış yere gitme. Florya'da buluşalım. Burada daha az trafik var'' dedi.

Gomis'in attığı bu tweet dakikalar içinde binlerce kez beğeni alırken, Fransız oyuncunun İstanbul'a olan övgüsü, sevgisi, buradan ayrılmak istemediğine dair ince bir mesaj olarak yorumlandı.

Ayew'den Gomis'e cevap geldi

Fenerbahçe'nin İngiliz ekibi Swansea City'den kadrosuna kattığı Andre Ayew, Galatasaraylı futbolcu Befatimbi Gomis'in 'Hoş geldin' mesajına cevap verdi.

Fenerbahçe'nin yeni transferi Andre Ayew, sosyal medya hesabından eski takım arkadaşı Bafetimbi Gomis'e cevap vererek, "Teşekkürler kardeşim. Trafikte senin tavsiyelerinden faydalanacağım ve doğru adrese gitmenin keyfini çıkaracağım" ifadelerini kullandı.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler