Cocu'dan 3 isme uyarı

Fenerbahçe’de Valbuena, Giuilano ve Dirar’a Benfica maçında sergiledikleri kötü performans nedeniyle teknik direktör Cocu’dan uyarı geldi.

Yayınlanma: 10.08.2018 - 06:00
Cocu'dan 3 isme uyarı
Abone Ol google-news
Fenerbahçe’de Valbuena, Giuilano ve Dirar’a Benfica maçında sergiledikleri kötü performans nedeniyle teknik direktör Cocu’dan uyarı geldi. Hollandalı çalıştırıcı, üç oyuncusunu “Böyle devam edemezsiniz. Kendinize gelin” sözleriyle tepki gösterdi. Sarı-Lacivertliler, Benfica karşısında maçın belli bölümlerinde fazlasıyla oyundan düşmüştü. Özellikle üç isim vardı ki; sahada kaldıkları süre içerisinde büyük hayal kırıklığı yarattı. Bu oyuncular Valbuena, Dirar ve Giuliano’ydu. Brezilyalı ikinci yarıda adeta sahada gezindi. Valbuena ile Dirar ise takım hücuma çıkarken kaptırdıkları toplarla ve yaptıkları basit pas hatalarıyla taraftarı çıldırttı. Salı gecesi oynanacak rövanş karşılaşması hiç de öyle kolay geçmeyecek. Bazı futbolcular toparlanmak zorunda. Tabii ki bu maçtan önce ligde Bursaspor mücadelesi var. Bursaspor kapalı kutu. İlk maçlar her zaman sürprize açık bitmiştir. Geriye dönüp baktığımızda Fenerbahçe’nin ilk maç galibiyetleri azdır. Hem Bursaspor hem de Benfica 90 dakikaları Fenerbahçe için büyük önem teşkil ediyor. Olası bir puan kaybında ligin telafisi var, çünkü maraton uzun ancak Benfica maçının telafisi olmaz. Seyirciler de bu iki maça hazır olmak zorunda. 
 
Öğrencilere teşekkür
Fenerbahçe Kulübü, Ülker Stadı Migros Alt’ta ilk kez satışa sunulan “Öğrenci Tribünü” kombinelerinin tamamının tükendiğini duyurdu. Sarı-Lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, “Fenerbahçemize desteğini bir kez daha gösteren, sarı lacivert aşkla yeni sezonu bekleyen tüm taraftarlarımıza teşekkürlerimizi sunarız” denildi. Öte yandan TFF 2. Lig ekiplerinden Kırklarelispor, Fenerbahçe’den forvet Ahmethan Köse’yi kiralık olarak kadrosuna kattı.

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler