Vitoria: Baskıdan keyif alıyorum

Benfica teknik direktörü Rui Vitoria, Fenerbahçe maçı öncesi basın toplantısı düzenledi.

Yayınlanma: 13.08.2018 - 20:12
Vitoria: Baskıdan keyif alıyorum
Abone Ol google-news

Benfica'nın teknik direktörü Rui Vitoria, Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu'nda temsilcimiz Fenerbahçe ile oynayacakları maç öncesi basın toplantısı düzenledi. Vitoria'nın konuşmasından konu başlıkları şöyle: 

"1-0 iyi bir skordu bizim için. Zorlu bir maç oynayacağız. Yarın farklı, daha değişik bir maça çıkıyoruz. Gol atmaya çalışacağız. Kendi sistemimizi uygulamaya çalışacağız. Rakibimiz kaliteli bir takım ama bizim oyun karakterimiz belli."

"Yarın defanssa defans, hücumsa hücum yapacağız. Onlar da üzerimize gelecek, gol arayacak. Zorlu bir rakip, zorlu bir maç bizi bekliyor ama biz hazırız."

"Fenerbahçe, Islam Slimani'yi alarak çok iyi bir transfer yaptı. Onu Lizbon'dan tanıyoruz. Kaliteli, iyi bir oyuncu fakat bize karşı oynamayacak. Bu transfer için onları tebrik ediyorum ama bize karşı oynamayacak bir oyuncu için fazla da bir şey demeye gerek yok."

"Benfica'nın her maçı önemli. Yarın kazanmak istiyoruz. Play-off turunu da geçerek Şampiyonlar Ligi'ne katılmak istiyoruz. Ben büyük takım teknik direktörüyüm. Baskı her zaman vardır ama ben bundan keyif alıyorum."

"Fenerbahçe evinde oynuyor. İstekli, baskılı ve atak olacaktır. Sonuçta iyi bir takımları var. Gelirken de gördüm, burada çok ünlü oyuncular oynamış. Baskıyla başlayıp gol atmak isteyecekler ama bizim oynayacağımız oyun belli. Topla oynamak, gol atmak istiyoruz."

"Şu an transfer konusuyla ilgilenmiyorum. İyi oyuncularımız var ve onları isteyebilirler. Ama onlarla ilgilenmiyoruz şu an. Sadece Şampiyonlar Ligi'ne odaklanmış durumdayız ve önümüzde çok önemli bir maç var. Önce bu turu, ardından da play-off turunu geçmek istiyoruz."

"Bu seviyede bir matematik yapılmaz. İki büyük kulüp karşı karşıya gelecek. Biz de her zaman 50-60 bin kişiye oynuyoruz maçlarımızı. Herkes baskı altında oynamaya alışmış durumda. Oyuncularımız da, biz de bu atmosfere hazırız."


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler