Stoke City, "dönebilir" dedi ve!

Galatasaray transferi haberleri kapsamında uzun süredir peşinde olduğu Badou Ndiaye konusunda sona yaklaştı.

Yayınlanma: 14.08.2018 - 12:57
Abone Ol google-news

Stoke City taraftarlarının isteksiz futbolu nedeniyle protesto ettiği Badou Ndiaye, bu hafta kadroya alınmadı. İngiliz ekibi, bu tavrından dolayı Badou Ndiaye'yi, herhangi bir kiralama bedeli talep etmeden gönderme kararı aldı. Stoke City, yıllık maliyetine karşılık Ndiaye'nin Galatasaray'a 1 yıllığına kiralanmasına onay verdi!

Bu gelişmelere karşın, Galatasaray'ın eski oyuncusunun menajeri, garanti parası ve menajerlik ücretiyle birlikte sarı kırmızılılardan 3.5 milyon euro istedi. 

Bu rakamı ise Galatasaray yönetimi oldukça yüksek buldu.  Sarı kırmızılılar, Ndiaye'den yıllık ücretini 2.7 milyon euroya düşürmesi istedi ve menajerlik ücreti ile birlikte toplam 3 milyon euroluk teklif yaptı.

Senegalli futbolcu, Galatasaray'ın bu teklifini kabul ederse transferde somut adımlar atılacak. Badou Ndiaye geçen sezon Galatasaray ile yıllık 2.750 milyon euro maaş karşılığında anlaşmıştı.

Badou Ndiaye, Stoke City'de nasıl oynadı?

Badou Ndiaye devre arasının son günlerinde transfer olduğu Stoke City'de 13 maça çıkarken bu maçların hepsine ilk 11'de başladı ve iki gol atarken bir de asist yapabildi. 27 yaşındaki orta saha oyuncusu sezonun ilk yarısında Galatasaray'da çıktığı 17 lig maçında ise 1 gol atıp 3 de asist yapmıştı.

(Futbol Arena)


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler