Fatih Terim, Trabzonspor maçı 11'ini belirledi

Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında deplasmanda Trabzonspor ile karşılacak olan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, sahaya süreceği 11'i kafasında şekillendirdi.

Yayınlanma: 01.09.2018 - 06:00
Fatih Terim, Trabzonspor maçı 11'ini belirledi
Abone Ol google-news

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında Trabzonspor deplasmanında zorlu bir 3 puan mücadelesine çıkacak. Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Trabzonspor maçının ilk 11'ini belirlemiş durumda.

Terim, Alanyaspor karşısında 6-0 galip gelen takımını bozmayacak. Ndiaye'nin transferi, Donk ve Serdar'ın sakatlığını atlatıp iyileşmesine karşın tecrübeli teknik adamın Trabzon deplasmanında kadroda değişim yapmama kararı aldığı öğrenildi.

Orta sahada özellikle Belhanda'nın 8 numara pozisyonundaki performansından çok memnun kalan Terim, yine Fernando-Emre-Belhanda üçlüsüne bu bölgede görev verecek. Galatasaray'a geri dönen yeni transfer Ndiaye ise Trabzon deplasmanında kulübede olacak ve Terim'den Donk ile birlikte görev bekleyecek.

Alanyaspor karşısında defansta hatasız oynayan Maicon-Ahmet Çalık Galatasaray'ın zorlu deplasmanda stoperdeki ikilisi olacak. Forvette ise Eren Derdiyok Galatasaray'ın en önemli gol silahı olacak.

GALATASARAY'IN TRABZONSPOR MAÇI İLK 11'İ

Muslera
Mariano, Maicon, Ahmet, Nagatomo
Fernando, Belhanda
Sinan, Emre Akbaba, Onyekuru
Eren Derdiyok


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler