Cocu 11'ini değiştiriyor

Spor Toto Süper Lig'in ilk 4 haftasında 3 mağlubiyet alarak hayal kırıklığı yaşatan Fenerbahçe'de teknik direktör Phillip Cocu milli takım arasında takımı yeniden yapılandırıcak

Yayınlanma: 04.09.2018 - 16:59
Cocu 11'ini değiştiriyor
Abone Ol google-news
Lefter Küçükandonyadis'in adının verildiği sezonda lige istediği başlangıcı yapamayan Fenerbahçe'de teknik direktör Phillip Cocu milli takım arasından sonra bambaşka bir takım planlıyor.
 
Yeni transferlerin takıma dahil olması ile ideal kadrosunu oluşturmanın planlarını yapan Hollandalı teknik adam 4-3-3 sistemini uygulamak istiyor.
 
Kalede Harun ile yola devam etmesine kesin gözü ile bakılan Cocu'nun savunmanın göbeğini Skrtel-Reyes ikilisine teslim etmesi bekleniyor.
 
Kanat bekleri olarak Hasan Ali ve Isla ile sistemini oturtmayı hedefleyen Cocu, ön libero pozisyonunda da Mehmet Topal'a formasını geri vermesi bekleniyor.
 
Yeni transferler Benzia ve Jailson'u orta sahada kullanacak olan Cocu, kanatlarda Ayew ve Valbuena ile devam etmek niyetinde.
 
Sarı lacivertlilerin ileri ucunda ise çalışkanlığı ile göze çarpan Slimani'nin ilk onbirdeki yeri sağlam ancak teknik direktör Cocu'nun son vuruşlarını geliştirmesi konusunda Cezayirli golcüye uyarılarda bulunduğu ifade ediliyor.

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler