Şenol Güneş golcü arıyor

Negredo ile yollarını ayıran Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş yeni golcüsünü belirlemeye çalışıyor.. Ön plana çıkan isim Kanadalı genç oyuncu Cyle Larin…

Yayınlanma: 18.09.2018 - 14:12
Şenol Güneş golcü arıyor
Abone Ol google-news
Beşiktaş'ta hedef Avrupa Ligi'ne galibiyetle başlamak... Fenerbahçe derbisi öncesi Vodafone Park'ta Sarpsborg'u ağırlayacak siyah beyazlılarda teknik direktör Şenol Güneş zorlu periyot öncesi oyuncuları özel olarak motive ediyor..
 
Negredo'nun sözleşmesinin karşılıklı olarak fesih edilmesinin ardından tecrübeli teknik adamdan forvetlere hazır olun mesajı geldi. Cyle Larin, Vagner Love, Mustafa Pektemek ve Güven Yalçın'ın yer aldığı forvet hattında Kanadalı genç golcü Larin formaya en yakın isim olarak ön plana çıkıyor.. 
 
Sezon öncesi kampında özel şut çalışmalarıyla kendisini geliştirmek için çaba sarf eden Kanadalı oyuncu, yardımcı antrenör İlhan Mansız ile de bire bir çalışıyor.
 
Teknik direktör Şenol Güneş'in forvet planları içerisinde Ryan Babel de yer alıyor.. Güneş, bu sezon şu ana kadar Pepe ile birlikte en çok gol atan isim olan Hollandalıyı ileri uçta değerlendirebilir. 
 
Derbi öncesi Avrupa Ligi grup aşamasında Sarpsborg karşısında ilk maçına çıkacak Şenol Güneş'in bazı isimleri dinlendirebileceği de gelen haberler arasında. 
 
Öte yandan mazbatasını alan Beşiktaş yönetimi futbol takımıyla düzenlenen yemekte bir araya geldi.

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler