Derbiyle dostluklar yeniden pekişmeli

Fenerbahçe Kulübü, “Beşiktaş'lı taraftarlar Kadıköy'e gelebilir” açıklaması yaptı.

Yayınlanma: 20.09.2018 - 06:00
Derbiyle dostluklar yeniden pekişmeli
Abone Ol google-news

Fenerbahçe Kulübü, resmi internet sitesinden yaptığı açıklamayla Beşiktaş taraftarlarının stada alınmayacağı haberlerini yalanladı ve 2 bin 280 Siyah-Beyazlı seyircinin pazartesi günkü derbiyi Saracoğlu’nda izleyebileceğini belirtti. İşte o açıklama şu şekilde: “Sosyal medyada gündeme gelen; Beşiktaş ile stadımızda 24 Eylül Pazartesi günü oynayacağımız derbi karşılaşmasına rakip takım taraftarlarının alınmayacağı şeklindeki haberler gerçeği yansıtmamaktadır. İl Güvenlik Kurulu kararı gereği 2 bin 280 Beşiktaş taraftarı derbi karşılaşmasını stadımızda izleyebilecektir. Aynı şekilde taraftarlarımız da ligin ikinci yarısında Beşiktaş’ın sahasında oynanacak karşılaşmada tribündeki yerlerini alabilecektir. Bu uygulamanın devam edebilmesi ve futbolun güzelliklerinin yaşanabilmesi için her iki takım taraftarını da sorumlu ve camialarının büyüklüğüne yakışan şekilde davranmaya davet ediyoruz.” Bildiğiniz üzere son yıllarda iki kulüp arasında gerginlikler eksik olmuyordu.

Düsseldorf'tan Kaan Ayhan'ı istedi

Sportif Direktör Damien Comolli, Kaan Ayhan için Fortuna Düsseldorf kulubüne teklifte bulundu. Alman kulübü düşünmek için süre istedi. Şartlar uyuşursa Kaan ocak ayında Fenerbahçe formasını giyecek. Fransız futbol adamı, genç savunmacı için Düsseldorf’a 2 milyon Avro önerdi. Kaan Ayhan stoper dışında savunmanın sağında da görev yapabiliyor.

Dirar kulüp arıyor

Dünya Kupası’ndan geç dönen ve kamp programını kaçıran Faslı oyuncu Dirar, önce Avrupa kadrosuna alınmamış, son olarak da Konyaspor maçında yer bulamamıştı. Yıldız oyuncunun, Fenerbahçe’deki günlerinin sayılı olduğu, menajeri vasıtası ile Suudi Arabistan ya da Birleşik Arap Emirlikleri liglerinde kendine takım aradığı öğrenildi. Dirar Aykut Kocaman’ın gözde futbolcuları arasındaydı. Şimdi Phillip Cocu tarafından istenmeyen adam.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler