Ali Koç: İşte Fenerbahçelilik ruhu bu

Başkan Ali Koç’un yüzü uzun bir aradan sonra ilk kez gülmeye başladı.

Yayınlanma: 11.11.2018 - 07:30
Abone Ol google-news

Fenerbahçe’de başkan olduktan sonra büyük sıkıntılar yaşayan Ali Koç’un yüzü gülmeye başladı. Anderlecht karşısında alınan 2-0’lık galibiyet, başkanı fazlasıyla mutlu etti. Koç, 90 dakika sonunda futbolcuları ayakta alkışladı. Bu sezon genelde oyunculara tepki göstermek için soyunma odasına inen Ali Koç, son derece keyifli bir şekilde takımı Samandıra tesislerinde ziyaret etti. Burada bir konuşma yapan başkan, “İşte Fenerbahçe bu. Hepinizi tebrik ediyorum. Fenerbahçelilik ruhu bu. Şimdi önemli olan bunu devam ettirmek. Alanya’yı da yenersek, ligde de işleri yoluna koymuş oluruz. Hepinize güveniyorum” ifadelerini kullandı.

Benzia takıma döndü
Yassine Benzia, derbi sonrası sosyal medyadan yaptığı paylaşım nedeniyle Anderlecht maçının kadrosundan çıkartılmıştı. Koeman, konuyla ilgili, “Bu kararı ben aldım. Ancak Benzia hafta sonunda aramıza dönebilir” demişti. Cezayirli futbolcu, Alanya maçı hazırlıklarının tamamına katıldı. Benzia’nın ilk onbirde yer alması bekleniyor.

Kadıköy’de rakip Alanya
Spor Toto Süper Lig’in 12. haftasında Fenerbahçe sahasında Aytemiz Alanyaspor’u ağırlayacak. Ülker Stadı’nda saat 18.00’de başlayacak karşılaşmayı hakem Alper Ulusoy yönetecek. Maç beIN Sports 1’den naklen yayımlanacak. Son olarak deplasmanda Galatasaray ile 2-2 berabere kalan Sarı-Lacivertliler, UEFA Avrupa Ligi’nde hafta içinde karşılaştığı Belçika temsilcisi Anderlecht’i 2-0 mağlup etmişti. Teknik sorumlu Erwin Koeman yönetimindeki Sarı-Lacivertlilerin ligde 10 puanı bulunuyor. Fenerbahçe karşılaşması öncesi teknik direktör Sergen Yalçın ile anlaşan Aytemiz Alanyaspor’un ise 12 puanı var. Sarı-Lacivertlilerde cezaları bulunan Jailson ve Soldado ile sakatlığı devam eden Mehmet Ekici forma giyemeyecek. Mehmet Topal’ın durumu ise maç saatinde netleşecek.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler