Elfij Elmas adım adım zirveye

Sarı-Lacivertli takımın Makedon genç yıldızı, bu sezon ki formuyla hem teknik heyetin hem de taraftarın yüzünü güldürüyor.

Yayınlanma: 15.11.2018 - 06:00
Elfij Elmas adım adım zirveye
Abone Ol google-news

Eljif Elmas zirvede

Bu sezon Süper Lig’de 6’sı ilk 11 olmak üzere 12 maça çıkan Eljif Elmas, Sarı-Lacivertli takımın en çok koşan futbolcusu oldu. Oyunda kaldığı süreler baz alındığında maç başına yaklaşık 12 km. koşan Türk asıllı Makedon futbolcuyu Michael Frey takip etti. Frey, maç başına 11.8 km. koştu. Fenerbahçe’nin koşu mesafesi yükünü bu iki futbolcu çekerken Koeman, daha fazla oyuncudan bu performansı istiyor.

Köybaşı: Protestolara üzüldüm

Fenerbahçe son haftalarda iyi sonuçlar almaya başladı. Ancak bazı oyuncular, tribünlerin protestolarına maruz kalmaya devam ediyor. Son olarak İsmail Köybaşı, Alanyaspor mücadelesinde 12. adam tarafından ıslıklandı. İsmail, maçın ardından gözyaşları içinde soyunma odasına gitti. 29 yaşındaki futbolcu “Kötü tezahürat beni derinden yaraladı. Üzüldüm. Bunu beklemiyordum. Fenerbahçe için büyük bir mücadele veriyorum ve çok çalışıyorum” diye konuştu. Hollandalı teknik direktör Erwin Koeman da İsmail’i oyuna aldığı için medya tarafından eleştirilmişti. Koeman, İsmail’in görev adamı olduğuna dikkat çekerek, “Taraftarlarımız futbolcumuza biraz daha ılımlı davranabilirdi” yorumunu yaptı.

 

 

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler