Comolli'den teknik direktör açıklaması

Fenerbahçe Sportif Direktörü Damien Comolli FB TV'ye açıklamalarda bulundu.

Yayınlanma: 15.11.2018 - 14:34
Comolli'den teknik direktör açıklaması
Abone Ol google-news

Comolli'nin açıklamalarından satır başları şöyle: 

"Son 3 maçımıza baktığımızda, takımda devamlılık ve tutarlılık görüyoruz. Bazı maçlarda iyi performans göstermiştik ama bunun devamlılığı yoktu. 1 maç iyi, 1 maç kötü olabiliyorduk. Son 3 maçta ise takım içinde devamlılık vardı."

"Erwin Koeman'la net bir şekilde konuştuk. Takımı yönetmesini istediğimiz kişinin kendisi olduğunu, doğru kişinin o olduğunu söyledik. Performansı ve yaklaşımı pozitifti. Devam etmek istediğimiz isim o."

"Oyuncuları alkışlamama konusuna gelirsek, ben oyuncularımı ödüllendirmek istiyorsam bunu özel şekilde yapmak isterim. Aynı şekilde kötü oynadıklarında da. Tebriklik bir durum olursa, bunu yüz yüze yapmayı tercih ederim."

"Maç sırasında tamamen sahaya odaklanırım. Çalıştığım diğer takımlarda da bu şekilde oldu. Beşiktaş maçından sonra bir arkadaşım atmosferin harika olduğunu söylemişti ama ben atmosferi hatırlamıyordum."

"Valbuena için söyleyebileceğim tek kelime: İnanılmaz. Hocamız Koeman, defansif olarak ondan bazı şeyler istemişti. Bunları da gerçekleştirdi. Kendisini çok iyi hissediyor. Onu böyle görmek çok güzel."

"Volkan Demirel hakkında söyleyebileceğim fazla bir şey yok. Başkanımızın konuşmasından beri pek bir gelişme yok. Kadro dışı kalan diğer futbolcular da transfer döneminin açılmasını bekliyor."

"Ozan Tufan'ın durumu ise farklı. Kendisiyle görüşeceğim, oynamak istiyor. Çok yetenekli bir futbolcu ama onun kariyeri kendi elinde. Yeteneği var ama geleceğini kendisi belirleyecek."

"Ocak ayı transfer dönemi her zaman çok zordur çünkü yetenekli oyuncular genelde uygun olmaz. Bu sene de çok farklı olmayacaktır. Yatırım yapmak için çok iyi bir zaman değil."

"Transfer pazarını sıkı bir şekilde takip ediyoruz, uygun fırsat görürsek üzerine gideriz. Bir yandan da uymamız gereken finansal fair-play kuralları var."

 

 
 

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler