Galatasaray'da hedef Origi

Galatasaray devre arası transfer dönemini hazırlıklarına şimdiden başladı. ESPN, Galatasaray'ın Liverpool'dan Divock Origi'nin kiralanması için ilk teklifi yaptığını yazdı.

Yayınlanma: 16.11.2018 - 20:49
Galatasaray'da hedef Origi
Abone Ol google-news

Galatasaray Divock Origi'yi transfer edecek mi?

ESPN'de yer alan habere göre, santrfor ihtiyacı bulunan ve Gomis'i sattıktan sonra Eren Derdiyok'tan da istediği verimi alamayan Galatasaray, devre arasında golcü transfer için hamlelere şimdiden başladı. 

Haberde Divock Origi'nin kiralanması adına ilk teklifin yapıldığı belirtilirken, FFP kıskacında olan Galatasaray'ın golcü oyuncunun bonservisini alamayacağı dile getirildi. 

 Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in eldeki imkansızlıklar nedeniyle santrfor pozisyonunda Sinan Gümüş ve Henry Onyekuru'ya şans vermek zorunda kaldığı da yazıldı.

Divock Origi kimdir, kaç yaşında? Origi bu sezon kaç gol attı?

Futbola Genk altyapısında başlayan ve ardından Lille'e transfer olan Divock Origi, 2014 yılında Liverpool'a transfer oldu. İngiliz ekibi, genç futbolcuyu Lille ve Wolfsburg takımlarına kiralık olarak gönderdi. Geçtiğimiz sezon Bundesliga'da 31 resmi maçta 6 gol, 2 asistlik performans sergileyen Divock Origi, Belçika Milli Takımı'nda da 25 kez forma giydi.

Origi bu sezon ise kendisine forma şansı bulmakta zorlanıyor. Firmino ve Sturridge'nin arkasında kalan genç golcü bu sezon Premier Lig'de hiç süre alamazken sadece Şampiyonlar Ligi'nde 11 dakika şans bulabildi.

(Futbol Arena)


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler