Milli maç biletleri AKP’ye mi gitti?

Antalya Stadyumu’nun ev sahipliğinde oynanacak Türkiye – Ukrayna maçı öncesi 07 Gençlik Antalyaspor Taraftarlar Derneği’nden açıklama geldi. Bazı partilerin gençlik teşkilatına bilet gittiği iddia edildi.

Yayınlanma: 18.11.2018 - 18:31
Milli maç biletleri AKP’ye mi gitti?
Abone Ol google-news

Milli maça gitmeme kararı aldıklarını bildiren 07 Gençlik, Ukrayna karşılaşmasının biletlerinin bazı siyasi partilerin gençlik koluna gittiğini iddia etti.

Biletlerin AKP ve MHP arasında paylaşıldığı iddiaları var.

İşte o açıklama: “Yıllarca şehrimizde A Milli Futbol Takımımızın hasretini çektik. Tam kavuştuk derken yanlış planlama ve uygulamalarla milli maçlar adeta tiyatro sahnesi gibi oldu. Türkiye Futbol Federasyonu’nun sponsor firmalara verdikleri biletler gelişi güzel dağıtılıyor. Ayrıca bazı siyasi partilerin de gençlik kollarına veriliyor. Durum böyleyken her şehirde bulunan tribün emekçileri maça bilet bulup organize olamıyor ve Türk milli takımı hak ettiği desteği arkasında hissedemiyor. Federasyon adete başarısızlığını bu yolla örtbas etmeye çalışıyor. Tribünlerden gelecek olası tepkilerin bu şekilde önüne geçiyor. Antalya’da, Trabzon’da, Eskişehir’de, Konya’da nerede olursa olsun Türkiye A Milli Futbol Takımı hak ettiği desteği fazlası ile alır. Yeter ki maçlarda biletleri o şehirde yaşayan gerçek tribün emekçilerine ulaştırsınlar. Bizler 07 Gençlik grubu olarak federasyonun, sponsorlara ve siyasi parti gençlik kollarına bilet dağıtılmasını doğru bulmuyor daha önce yaşanan tiyatro sahnesinde bir figüran olmayacağımızı tüm kamuoyuna duyuruyoruz.” 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler