Lucescu: Sorumlu ben değilim

Milli Takımlar Teknik Sorumlusu Mircea Lucescu, Ukrayna'yla yapılacak hazırlık maçı öncesinde basın toplantısı düzenledi.

Yayınlanma: 19.11.2018 - 18:50
Abone Ol google-news

Lucescu'nun açıklamalarından öne çıkanlar şöyle: 

"Çalışmaya devam, başka bir şey söz konusu değil. Türkiye'deki ve yurt dışındaki maçların tamamını izliyoruz. Yeni oyuncular çıkarsa onları da kadroya dahil edeceğiz. Bakarsanız Uluslar Ligi'nde çok zor bir gruptaydık. Rusya ve İsveç, Dünya Kupası'ndan döndüler."

"Bizim iki rakibimiz de Dünya Kupası'nda üst turlara kadar gittiler. İngiltere ve Hırvatistan'a penaltılarda elendiler. Bizden daha tecrübeli ekiplerdi."

"İyi bir oyuncu grubu kurduğumuza inanıyorum. Tolga Ciğerci, Ozan Tufan, Selçuk, Volkan Şen, Arda, Burak, Hakan Balta.. Bunlar gibi çok iyi oyuncular vardı ama artık kendi takımlarında oynamıyorlar. Yeni bir ekip kurduk bu nedenle. Ben bu kurduğum ekiple mutluyum."

"Son 4 maçta harika şeyler yarattık, oyun olarak iyi oynadık. Şans güçlüden yana ama bu güç bize de gelecek."

"Ukrayna'da Shakhar Donetsk'ten gelen 8 tane oyuncusu vardı. Sadece ileri üçlüsü değil. Diğer 8 oyuncu, 18-19 yaşlarından beri Ukrayna Milli takım alt yapısından yukarılara kadar çıktı. Bu şekilde yapmak lazım."

"Bu seviyeye gelmek benim hatam değil. Daha önce sürekli oynayan Tolga Ciğerci, şu anda ortada yok. Ozan Tufan oynamıyor. Selçuk, Volkan Şen, Arda, Burak, Hakan Balta... Çok iyi oyuncular var ama kendi takımlarında oynamıyorlar."

"Bir çözüm bulmak zorundaydım. Ben kendi kurduğum ekipten mutluyum. Son oynadığımız 4 maçta harika şeyler yarattık. Şans güçlüden yana. Biz de bu güçlüler grubuna dahil olacağız."

"Yararlı olmayacağımı düşünsem zatne kendim istifa ederdim. Yararlı olacağıma inanıyorum." 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler