Trabzonspor'da Sosa şoku

Beşiktaş maçında sol arka adalesinden sakatlanan Sosa'ya MR çekildi.

Yayınlanma: 18.12.2018 - 07:00
Abone Ol google-news

Beşiktaş maçında sol arka adalesinden sakatlanan Sosa'ya MR çekildi. MR sonucuna göre, Sosa'nın sol arka adalesinde çekme olduğu ve sahalardan 3 hafta uzak kalacağı öğrenildi. Arjantinli oyuncunun Çarşamba günü Trabzon'da oynanacak olan Sivas Belediyespor maçı ve ligdeki Çaykur Rizespor maçlarında forma giyemeyecek.

Trabzonspor'un son haftalardaki çıkışında önemli rolü olan Jose Sosa, bu sezon Trabzonspor formasıyla sahaya çıktığı 16 maçta 2 gol ve 4 asist kaydetti. Abdülkadir Ömür ve Yusuf Yazıcı ile beraber Trabzonspor orta sahasında kaliteyi arttıran Sosa, yaşadığı sakatlıkla bordo mavili taraftarları endişelendirdi. Sıradaki 2 maçı kaçıracak olan Sosa'nın durumu gelecek hafta yeniden masaya yatırılacak.

SOSA'NIN GECİKEN ÖDEMELERİ SORUN ÇIKARDI

Trabzonspor'da eski başkan Muharrem Usta döneminde Milan'dan transfer edilen Sosa ve Kucka için ödenmesi gereken toplam 2 milyon Euro'luk bonservis bedelini İtalyan kulübüne taksitlendiren bordo-mavililer de ödemeler gecikince Milan kulübü FIFA'ya başvurmuştu.

Verilen karar neticesine göre, Trabzonspor kulübüne Ocak ayında transfer yasağı vereceği konusunda uyarı yazısı gönderdiği öğrenildi.

(Futbol Arena)


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler