Fatih Terim, Serdar Aziz'in üstünü çizdi: Antalya kampına götürülmeyecek

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig 17. haftasında sahasında Sivasspor'u 4-2 mağlup etti. Karşılaşma öncesi Serdar Aziz'in son anda kadrodan çıkarılması şaşkınlık yarattı.

Yayınlanma: 27.12.2018 - 04:00
Abone Ol google-news

Sivasspor maçından bir gün sonra eşi Tuğçe Aziz aracılığıyla Maldivler'den tatil fotoğrafı paylaşan Serdar Aziz, tepkiler üzerine açıklama yayınlayarak gıda zehirlenmesi yaşadığını ifade etti.

FutbolArena'nın edindiği bilgilere göre Sivasspor maçında Galatasaray otobüsüyle Türk Telekom Stadyumu'na giden fakat soyunma odasında "Halsizim, bulantım var ve ishalim" diyen Serdar Aziz, maçtan dakikalar önce kadrodan çıkartıldı.

FATİH TERİM'İ SİNİRLENDİRDİ

Fakat maçın üzerinden 12 saat geçmeden eşiyle birlikte Maldiv'e tatile giden Serdar Aziz, Fatih Terim önderliğindeki teknik heyetin tepkisini çekti.

Fatih Terim bu olay sonrası Serdar Aziz'in yaptıklarına sinirlenirken, bu olay milli futbolcunun devre arasında ayrılması muhtemel oyuncular arasına girmesine neden oldu.

KAMPA GÖTÜRÜLMEYECEK

Serdar Aziz bu hareketi nedeniyle Antalya kampından çıkarılacak. Fatih Terim milli futbolcuyu kampa götürmeme kararı aldı.

(Futbol Arena)


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler