Serdar Aziz'in menajerinden açıklama: Fenerbahçe ya da Beşiktaş'a gidebilir

Kulübü Galatasaray'la problemler yaşayan Serdar Aziz'in menajeri Haluk Canatar açıklamalarda bulundu. Canatar, Galatasaray yönetiminin kendisine ulaşarak oyuncuya kulüp bulmasını istediğini söyledi.

Yayınlanma: 28.12.2018 - 17:09
Serdar Aziz'in menajerinden açıklama: Fenerbahçe ya da Beşiktaş'a gidebilir
Abone Ol google-news

Galatasaraylı futbolcu Serdar Aziz'in menajeri Haluk Canatar TRT Spor canlı yayınında konuştu. Canatar yaptığı açıklamalarda, Galatasaray yönetimi tarafından kendisine Serdar Aziz'e kulüp bulmasının söylendiğini söyledi:

"Galatasaray yönetimi beni aradı. Serdar'a kulüp bulmam söylendi. Teknik heyetin tasarrufu olarak bana ilettiler. Biz de transfer için çalışmalara başladık."

Bunun yanı sıra Haluk Canatar, Aziz ve Galatasaray kulübü arasında yaşanan kriz hakkında da bilgi verdi. Canatar, "Serdar bir mide rahatsızlığı geçirdi. Maç günü akşama kadar geçeceğini düşündü. Akşam tekrar soruldu ve rahatsızlığının devam ettiğini söyledi. Süreç böyle yaşandı. Serdar'ın tatile çıkması anormal bir şey değil ki. Serdar Aziz'e tatil zehir oldu. Taraftarların desteği ona bir nebze moral oldu. Bu kararla ilgili Galatasaray'dan bana somut bir sebep söylenmedi." şeklinde konuştu.

Fenerbahçe veya Beşiktaş'a gidebilir

Canatar, Serdar Aziz'in muhtemel transferi hakkında da konuştu:

"Serdar Aziz, Fenerbahçe'ye de Beşiktaş'a da gidebilir. Galatasaray böyle bir kısıtlama koymadı. Avrupa'da devre arasında nokta transferler yapılır. 3 aylık, 4 aylık çalışmalar neticesinde alacakları oyuncuları belirlerler. Serdar AB vatandaşı kontenjanına giremiyor. Yarın ne olur, şu anda kulüp ismi veremem ama biz de hızlı bir şekilde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Türkiye içi için de ben yetki istedim. Onunla ilgili de olumsuz bir cevap almadım. Galatasaray'ın da Serdar'ın da zedelenmesini istemiyorum."


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler