Galatasaray'da sıcak saatler yaşanıyor

Sezonun ikinci yarısının hazırlıklarına dün akşam Florya Metin Oktay Tesisleri’nde başlayan Galatasaray’da transfer konusunda sıcak saatler yaşanıyor.

Yayınlanma: 03.01.2019 - 04:30
Galatasaray'da sıcak saatler yaşanıyor
Abone Ol google-news

 

Sezonun ikinci yarısının hazırlıklarına dün akşam Florya Metin Oktay Tesisleri’nde başlayan Galatasaray’da transfer konusunda sıcak saatler yaşanıyor. İşte Sarı-Kırmızılı kulüpteki hareketli anların detayları: 

CENGİZ - TERİM ZİRVESİ:

Sarı-Kırmızılı kulübün başkanı Mustafa Cengiz, dün akşamki antrenman sonrasında Florya’da Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ile bir araya gelip transfer gelişmelerini detaylı şekilde masaya yatırdı. Cengiz, bazı oyuncular için gelen tekliflerin detaylarını Terim’e aktarıp fikir alışverişinde bulundu. 

RODRIGUES ARABİSTAN’A:

Galatasaray’da gündemin önemli maddelerinden biri Garry Rodrigues... 28 yaşındaki futbolcunun Suudi Arabistan ekibi Al İttihad’a satılmasının an meselesi olduğu öğrenildi. Sarı-Kırmızılıların, Rodrigues için 10 milyon Avro bonservis istediği bildirildi. Arap yetkililerin bu rakama onay vereceği belirtildi. Finansal fair play kriterleri nedeniyle satış yapmadan oyuncu alamayan Galatasaray’ın bu transferi birkaç gün içinde bitireceği kaydedildi. Rodrigues, Sarı-Kırmızılılara gelirken yapılan anlaşma gereği Galatasaray, alacağı bonservisin yüzde 20’sini PAOK’a verecek. 

OZAN’A İNGİLİZ TALİP:

Sözleşmesindeki 7.5 milyon Avro’luk serbest kalma maddesi gündemden düşmeyen Ozan Kabak’ın talipleri artıyor. 18 yaşındaki stopere, İngiltere Premier Lig ekiplerinden Cardiff City’nin talip olduğu öğrenildi. Cardiff kulübü yetkililerinin, Ozan’ın menajerine tekliflerini ilettiği, alacakları geri dönüş sonrası Galatasaray’la da kontak kuracakları bildirildi. Ozan, Sarı-Kırmızılıların dünkü antrenmanında yer aldı. 

SERDAR AZİZ RÖTARI:

Teknik heyetin takımda düşünmediğini menajerine ilettiği Serdar Aziz, ikinci yarı hazırlık dönemi öncesi teknik direktör Fatih Terim ile görüşmeden adım atmayacağını açıklamıştı. Ancak Terim ile Serdar Aziz dün konuşamadı. Milli stoper dün yapılan antrenmanda yer almadı. Fatih Terim ile Serdar Aziz’in bugün öğle saatlerinde bir araya geleeği kaydedildi. 

EREN İDMANDA YOK:

Kadroda düşünülmeyen isimlerden biri olan Eren Derdiyok, Galatasaray’ın dünkü antrenmanında yer almadı. Derdiyok’un da bugün Terim’le görüşmesi bekleniyor. 

MAICON-MARIANO’DA KARAR:

Brezilya’nın önemli ekiplerinden Flamengo’nun ilgilendiği stoper Maicon ve sağ bek Mariano için düğümün bu hafta çözülmesi bekleniyor. İki futbolcu adına Galatasaray’a henüz resmi teklif gelmese de menajerler aracılığıyla yapılan temasların önümüzdeki günlerde netleşeceği öğrenildi. Sarı-Kırmızılıların beklentisini karşılayacak bir bonservis teklifi gelmesi halinde 2 oyuncunun ayrılığına onay verileceği kaydedildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler