Fatih Terim, Ozan Kabak için mesaj yayımladı

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Ozan Kabak ile bir araya geldi. Toplantıda Ozan Kabak'ın sezon sonuna kadar Galatasaray'da forma giymesine karar verildi.

Yayınlanma: 03.01.2019 - 17:08
Abone Ol google-news

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Ozan Kabak ile bir araya geldi. Toplantıda Ozan Kabak'ın sezon sonuna kadar Galatasaray'da forma giymesine karar verildi.

Galatasaray'la olan sözleşmesinde "7,5 milyon Euro'ya serbest kalır" maddesi bulunan Ozan Kabak'la ilgili olarak geçen günlerde bir açıklama yapan sarı-kırmızılılar, "Ozan Kabak'ın ve menajerlerinin, oyuncumuzun kariyerine nasıl ve nerede devam edeceğinin kararı sonrası kulübümüz oyuncu ile ilgili takdir hakkını kullanacaktır" ifadelerini kullanmıştı. Bu gelişmelerin ardından teknik direktör Fatih Terim ve Ozan Kabak arasında bir görüşme gerçekleşti ve genç futbolcunun devre arasında ayrılmaması kararı çıktı!

Fatih Terim, Ozan'ın durumuyla ilgili bir açıklama yaparak "Ozan'ın heyecanını ve hevesini anlıyorum. Hepimiz genç olduk, hepimiz gitmek isteriz, Avrupa büyük bir heyecan, bunları anlayabiliyorum ama Ozan'ın gitme zamanı bugün değil, yani devre arsı değil." ifadelerini kullandı. 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler