'Yükseliş zamanı'

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, "İlk maçımızda herkes farklı bir takım görecek" dedi.

Yayınlanma: 14.01.2019 - 04:00
'Yükseliş zamanı'
Abone Ol google-news

9 günlük Antalya kampını sonlandıran Fenerbahçe’de Ersun Yanal, oyuncularını istekli çalışmalarından dolayı tebrik etti, yaptığı konuşmada “Bizim için yükseliş zamanı geldi. İlk maçımızda, herkes çok farklı bir Fenerbahçe’yi sahada görecek” dedi. Yanal, “Çok iyi bir kamp dönemini geride bıraktık. Ortaya koyduğunuz istek ve arzudan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. 2018 yılı artık geride kaldı. Şimdi bizim için yükseliş zamanı geldi. Hepinize güveniyorum ve gerçek kalitenizi sahaya yansıtmanızı istiyorum” ifadelerini kullandı.  

‘Basit gol yememeliyiz’

l Ümraniye ile oynayacağımız Türkiye Kupası maçında çok farklı bir Fenerbahçe sahada olacak. AZ Alkmaar maçındaki hatalarımızdan ders almamız gerekiyor. Özellikle savunmada daha iyi organize olmamız şart. Basit goller yememeliyiz. Sizler, ikinci yarıda farkın ne kadar büyük olduğunu herkese göstereceksiniz. Elimizden geldiğince eksiklerimizi gidereceğiz ve üç cephede elimizden geleni yapacağız. Taraftarımız için oynayacağız ve alacağımız sonuçlarla onları mutlu edeceğiz.

Gençler karmada

Türkiye Futbol Federasyonu’nun 2. Lig takımlarından genç yetenekleri ulusal takıma kazandırmak için oluşturduğu karmada F.Bahçe’nin kiralık gönderdiği Tarık Çetin, Abdurrahman Canlı, Muhammed Samed Karakoç ve Ahmethan Köse yer aldı.

Lefter’e videolu anma

Fenerbahçe Kulübü, efsane futbolcusu Lefter Küçükandonyadis’i ölümünün 7. yıldönümü nedeniyle video yayımlayarak andı. Sarı-Lacivertli kulübün sosyal medya hesabından “Yerin hiçbir zaman dolmayacak” başlığıyla yayımlanan, “Efsaneler Ölmez” etiketli videoda, Lefter Küçükandonyadis’in Fenerbahçe formasıyla attığı gollerden bazılarına yer verildi. Fenerbahçe’de 1947-1951 ve 1953-1964 yıllarında forma giyen efsane futbolcunun ismi bu sezon Spor Toto Süper Lig’e verilmişti.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler