Dursun Özbek'in açıklamaları sahte çıktı

Galatasaray eski başkanı Dursun Özbek'in verdiği iddia edilen röportajın gerçeği yansıtmadığı ortaya çıktı.

Yayınlanma: 14.01.2019 - 17:41
Dursun Özbek'in açıklamaları sahte çıktı
Abone Ol google-news

Galatasaray eski başkanı Dursun Özbek'in verdiği iddia edilen röportajın gerçeği yansıtmadığı ortaya çıktı. Özbek'e yakın kaynaklar, sosyal medyada büyük yankı uyandıran açıklamarın, Galatasaray eski başkanına ait olmadığını belirtti. O açıklamalardan satır başları şu şekilde:

Bu yönetim Galatasaray'ın yönetimiydi, destek verin diye söyledim ama ne oldu? Siz basını takip ediyorsunuz, şimdi biz olsaydık herkes çok mutlu, mesuttu.

Bir şeye asla izin vermem, kimse Galatasaray'ın kılına zarar veremez. Yönetimi şimdi yıpratacağım diye, kötü şeyler söylemeyeceğim. Ama zarar görecek olan Galatasaray olursa, o zaman konuşurum.

Transfer durumu mali açıdan doğru ilerlemiyor. Satılan/satılacak oyuncuların yerine daha iyi futbolcular gelmeli. Yönetim şimdi bunu yapmalı ve Fatih hocayı ve taraftarı mutlu etmeli.

Eleştirmek istemiyorum ama tüm herkes Galatasaray'ı batırıyor diye manşetler, yazılar yazıyordu. Bende diyorum, şimdiki yönetim benim aldığım oyuncuları satarak kulübü ayakta tutmaya çalışıyor.

Şimdi beni Galatasaray taraftarı, mumla arıyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler