Yıldız isimden duygusal veda

Al-Nassr'a kiralanan Maicon Galatasaray'a veda paylaşımında bulundu.

Yayınlanma: 05.02.2019 - 12:11
Yıldız isimden duygusal veda
Abone Ol google-news

Suudi Arabistan ekiplerinden Al-Nassr'a 1 milyon 700 bin Avro karşılığında kiralanan Brezilyalı stoper, kişisel sosyal medya hesabından Sarı Kırmızılılara veda mesajı yayımladı.

Brezilyalı oyuncu paylaşımında, 

"Sevgili Galatasaraylılar, 

Bir buçuk yıl önce aranıza katıldığımda, bana göstereceğiniz sevginin böylesine büyük ve samimi olacağını düşünemezdim. Beni aileden biri olarak gördünüz, hep sahiplendiniz. En zor anlarımda elimden tutup, beni ayağa kaldırdınız. Ben de her zaman en iyisini yapmak için çabaladım, Galatasaray formasını giyme onurunu yaşadığım her an bu sevginin karşılığını vermek için mücadele ettim. Her antrenmanda, her maçta sizin sevginizin kıymetini bilerek daha iyisi için çalıştım. Mayıs ayında kazandığımız şampiyonluğu hayatımın sonuna dek en güzel hatıralarımdan biri olarak kalbimde taşıyacağım. Ve biliyorum ki; teknik heyetimiz ve takım arkadaşlarım, sezon sonunda bu onuru sizlere tekrar yaşatacak. Ben de tüm kalbimle onları desteklemeye devam edeceğim. Bugün, bir buçuk yıllığına aranızdan ayrılıyorum. Türkiye’deki maceram boyunca yanımda olan teknik direktörümüz Sn. Fatih Terim ile yardımcılarına, takım arkadaşlarıma, kulübümüzün çalışanlarına ve Galatasaray’ın büyük taraftarına çok teşekkür ederim. Sizi çok seviyorum! " ifadelerini kullandı.

 

 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör

Sevgili Galatasaraylılar, Bir buçuk yıl önce aranıza katıldığımda, bana göstereceğiniz sevginin böylesine büyük ve samimi olacağını düşünemezdim. Beni aileden biri olarak gördünüz, hep sahiplendiniz. En zor anlarımda elimden tutup, beni ayağa kaldırdınız. Ben de her zaman en iyisini yapmak için çabaladım, Galatasaray formasını giyme onurunu yaşadığım her an bu sevginin karşılığını vermek için mücadele ettim. Her antrenmanda, her maçta sizin sevginizin kıymetini bilerek daha iyisi için çalıştım. Mayıs ayında kazandığımız şampiyonluğu hayatımın sonuna dek en güzel hatıralarımdan biri olarak kalbimde taşıyacağım. Ve biliyorum ki; teknik heyetimiz ve takım arkadaşlarım, sezon sonunda bu onuru sizlere tekrar yaşatacak. Ben de tüm kalbimle onları desteklemeye devam edeceğim. Bugün, bir buçuk yıllığına aranızdan ayrılıyorum. Türkiye’deki maceram boyunca yanımda olan teknik direktörümüz Sn. Fatih Terim ile yardımcılarına, takım arkadaşlarıma, kulübümüzün çalışanlarına ve Galatasaray’ın büyük taraftarına çok teşekkür ederim. Sizi çok seviyorum! #deusefiel #deusnocomando #gratidao @galatasaray

Deus É Grande (@maiconroque)'in paylaştığı bir gönderi (4 Şub, 2019, 1:39ös PST)


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler