Rıdvan Dilmen: " Diagne ikinci sarıdan atılmalıydı"

Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Galatasaray-Trabzonspor mücadelesinin ardından değerlendirmelerde bulundu.

Yayınlanma: 10.02.2019 - 21:07
Rıdvan Dilmen:
Abone Ol google-news

Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Galatasaray kendi sahasında Trabzonspor'u konuk etti. Sarı-Kırmızılılar mücadeleden Belhanda (2) ve Diagne'nin golleriyle 3-1 galip ayrıldı. Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Galatasaray-Trabzonspor  mücadelesinin ardından değerlendirmelerde bulundu.

Dilmen'in açıklamalarının satırbaşları şu şekilde:

"Galatasaray, Türkiye'de standartaların çok üzerinde bir tempoyla, baskıyla maça başladı ve penaltı kazandı. Penaltıdan sonra Trabzonspor biraz kendine geldi ve olağanüstü bir Rodallega golü izledik"

Hakem maçın önüne geçti

Bir hakem maalesef maçın önüne böyle geçer, maçtaki pozitif havayı böyle bozar. Sana ne be hakem, niye bozmaya çalışıyorsun? Niye MHK'yı zor durumda bırakıyorsun?"

Diagne atılmalıydı

"Galatasaray-Trabzonspor maçında ikinci yarı 10'a 11 başlamalıydı. Ümit Öztürk'ün en net hatası, Diagne'ye 2. sarı kartını gösterememesidir. İlk yarının sonunda yaptığı hareket başka zaman olsa bence 2. sarı kartı verirdi. Ümit öztürk, Trabzonspor'u maça ortak edebilecek skora etki edecek penaltısını da vermedi. Muhtemelen izlerse Fatih Terim de Trabzonspor'un bir penaltısı verilmedi diyecektir. Hakem, penaltıyı görmeyebilir. Bu hatadır. Ama VAR'a giden 10 hakemin 10'u Trabzonspor'un penaltısını verir izledikten sonra. Ümit Öztürk vermedi. Bu başka bir şey, bu hata değil. Marcao'nun hareketi için.11'e 10 oynanacakken kırmızı kartı vermedi Diagne'ye. 3-1'ken 3-2 olacakken penaltıyı vermedi Trabzon lehine. Bizleri böyle konuşmaya zorluyor Ümit Hoca"

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler