Olcan Adın:Oraya gittiğimizde de hiçbir çekincemiz, kaygımız olmayacak

Galatasaraylı futbolcu Olcan Adın, GS TV'ye önemli açıklamalarda bulundu.

Yayınlanma: 29.09.2014 - 15:42
Abone Ol google-news


Galatasaraylı Olcan Adın; dışarıdan kendilerini yıpratmaya çalışanların olduğunu ancak bu baskıların onları daha da büyüttüğünü söyledi.

Teknik direktör Cesare Prandelli tarafından Balıkesirspor maçının kadrosuna alınmaması çok konuşulan fakat Sivasspor karşılaşmasına 11’de çıkan Olcan, GSTV’ye önemli açıklamalar yaptı.

ÇOK BÜYÜK BASKILAR ALIYORUZ

Olcan “Son zamanlarda gerçekten dışarıdan çok büyük baskılar alıyoruz. Bize yansıtılmak istenen şeyler oluyor. Biz büyük bir aileyiz. Buradaki çalışanlarla, taraftarlarımızla büyük bir aileyiz. Bu ailenin içinde herkes birbirini seviyor, birbirine saygıyla yaklaşıyor. En önemlisi de bu bence. Böyle olduğu sürece, istedikleri kadar bizi dışarıdan yıldırmaya çalışsınlar, eleştirsinler, önemli değil. Bu baskılar bizi daha da büyütüyor ve birbirimize kenetliyor. Biz çok büyük bir aileyiz. Ve bu aile içindeki herkes de birbirini çok seviyor” dedi.

HİÇ ÇEKİNMEYECEĞİZ

Arsenal maçına da değinen Olcan Adın “Biz Galatasaray’ız, her zaman Avrupa’da başarılar kazanmışızdır, her zaman oynadığımız futbol ön plandadır. Oraya gittiğimizde de hiçbir çekincemiz, kaygımız olmayacak. Galatasaray’a yakışacak bir futbol oynayacağımızı düşünüyorum. Biz gerçekten iyi bir takımız, iyi oyunculara sahibiz. Oraya da çıkarak elimizden gelen mücadeleyi vereceğiz.”


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler